Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vill du arbeta administrativt i Norduppland?

Om tjänsten

För kommande uppdrag hos vår kund i Norduppland söker vi dig som önskar arbeta med administration i roller som projektadministratör, uppdragskoordinator eller chefssekreterare. Vår kund erbjuder stora möjligheter till utveckling inom företaget och arbetet sker i tät dialog med både interna och externa kontakter. Är du personen som vi söker kan Proffice erbjuda dig en provanställning som en av våra uppskattade konsulter. Som konsult får du möjlighet att kombinera en trygg anställning med omväxlande arbetsuppgifter och en mängd olika karriärmöjligheter.

Arbetet som projektadministratör, uppdragskoordinator eller chefssekreterare omfattar uppgifter som protokollföring, arbete med skriftlig dokumentation, översättning av texter (svenska - engelska, engelska - svenska), hantering av inköpsärenden, ekonomisk uppföljning, administrering av projektkataloger och projektpärmar samt göra kallelser till möten. Mycket utav arbetet sker i Officepaketet samt i ekonomi- och dokumenthanteringssystem.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Norduppland

Omfattning: Heltid

För information: Cecilia Johnsen

Kvalifikationer:
För denna tjänst söker vi dig som har mycket goda kunskaper i Officepaketet, har erfarenhet av protokollföring och dokumentation samt en förmåga att förstå och se helheter i organisationen. Har du dessutom erfarenhet av arbete i Procedo och/eller Primavera är det mycket meriterande. Du besitter goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift. Du har med fördel även viss ekonomisk kompetens. För denna tjänst väger personlig lämplighet tungt.

Som person är du drivande, social och tycker om att ta egna initiativ. Du är även flexibel och strukturerad i ditt arbete. Vi ser gärna att du bor i Östhammar med omnejd.

Inför anställning kommer säkerhetskontroll och drogtest att genomföras.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan via www.proffice.se!

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200376426
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200376426&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-05-01


Senaste inkomna jobb