Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vill du arbeta som chefsassistent i en global miljö?

Om tjänsten

Vill du arbeta som chefsassistent i en global miljö där du har möjlighet att knyta ovärderliga kontakter? Vår kund inom fordonsindustrin söker nu en driven chefssekreterare som trivs i en föränderlig internationell miljö.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som chefsekreterare kommer du exempelvis att sköta din närmaste chefs kalender, sköta konferenser och mötesbokningar, skapa presentationer, sköta reseräkningar och hantera intern kommunikation. Du kommer att vara den person på avdelningen som dina kollegor kommer att vända sig till då du ofta uppdaterar intranät, skriver nyhetsbrev och är kunnig i de system som avdelningen sköter sin dagliga drift med. Det kommer även att finnas möjlighet till mer självständiga uppgifter på avdelningen och du kommer att vara involverad i diverse projekt. Företaget har sina lokaler på Hisingen i Göteborg.

Vem trivs här?
För att snabbt komma in i rollen så tror vi att du har flerårig erfarenhet av att arbeta som chefsstöd på det här sättet, gärna på ett stort internationellt bolag, samt att du är van att hantera konfidentiell information. Om du känner dig bekväm i ett internationellt klimat med högt arbetstempo och gärna använt engelska och svenska som arbetsspråk så kommer du att trivas här. Du är flexibel och har ett positivt och målfokuserat arbetssätt. Du bör ha goda kunskaper inom MS Office och du är van vid datoriserat arbete. Om du har erfarenhet från fordonsindustrin är detta meriterande.

Du kommer att erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet så du behöver känna dig bekväm med att arbeta som konsult.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vi tycker om att anordna events och träffar för våra konsulter för att ni ska kunna skapa ett bredare nätverk. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt! Tjänsten skall tillsättas omgående. Vi går löpande genom alla ansökningar och se gärna till att din ansökan är fullständig med bifogat CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.adecco.se via länken/formuläret nedan.  
 
Välkommen att söka!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Tillsvidare
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=0D691D45-2A73-4BD7-BDC4-F989B8BCF485
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb