Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ Koordinator

Om tjänsten

Vill du ha ett spännande jobb där ingen dag är lik den andra?

Vi söker nu till ett långt uppdrag på Amgen en erfaren Administrativ Koordinator .

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Administrativ Koordinator kommer du att assistera tre chefer från ledningsgruppen så att deras arbete fungerar so smidigt som möjligt. Rollen innebär mycket varierade arbetsuppgifter. Du kommer att kunna ta mycket ansvar och få användning för din initiativrikhet och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Du kommer att ha nära samarbete med andra avdelningar både i norden och internationellt.

Vem trivs här?
Du som har tidigare erfarenhet av att jobba som assistent på hög nivå samt har erfarenhet av ledningsgrupper kommer att känna dig hemma här. Är du en flexibel person som är van att verka proaktivt och gillar att arbeta självständigt kommer du att trivas mycket bra här. Du kommer att få användning för din simultankapacitet och ordningssinne. Eftersom du kommer att agera mycket på internationellt nivå är det viktigt att du kan konversera och även skriva både engelska och svenska flytande.

Det är meriterande i den här processen om du har erfarenhet från läkemedelsbranschen.

 

.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Tjänsten är på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden ch rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Office & HR förmedlar tjänster på olika nivåer inom områdena administration, HR, sälj- och marknad, Supply Chain m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=9553B7F4-85BA-4A71-9360-0B69B669B3F0
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb