Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Assistent/kanslisekreterare sökes till Försvarsdepartementet

Om tjänsten

Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. I Regeringskansliet arbetar cirka 4400 personer, varav knappt 600 utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla.

Försvarsdepartementet ansvarar inom Regeringskansliet för det militära försvaret och samordningen av samhällets krisberedskap. Myndigheter under departementets ansvarsområde är bl.a. Försvarsmakten, Försvarets materielverk, Försvarets radioanstalt, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap samt Kustbevakningen. Departementet har ca 150 anställda, varav 13 är utlandsstationerade.


Arbetsuppgifterna innebär att ge administrativt stöd och service till departementets internationella chefsförhandlare och till rättschefen. Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga assistentuppgifter såsom bl.a. telefonpassning, bevakning/hantering av e-post och kalender samt resebokningar, reseräkningar och mötesplanering. Arbetet omfattar dessutom hantering av inkommande underlag samt reseplanering och viss besökshantering. Även stöd till departementets övriga enheter vid behov.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och som är en god administratör med flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från Regeringskansliet eller annan statlig myndighet. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade förutsättningar, du är van att arbeta självständigt och du har förmåga att själv kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös med hög integritet och en professionell framtoning. Du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt samt lätt för att samarbeta och ge service. Du är en van datoranvändare som behärskar Officepaketet och du kan kommunicera obehindrat, både skriftligt och muntligt, på såväl svenska som engelska.

Det är meriterande med kunskaper i dokumenthanteringssystemet DHS samt i Palasso och Agresso. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erbjuder en omväxlande tjänst i en trevlig och spännande miljö.

För anställning i Försvarsdepartement krävs svenskt medborgarskap och registerkontroll kommer att genomföras innan beslut om anställning fattas.

Anställningen avser en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Annika Vermunt alternativt Researcher Malin Strandlund på telefon 08-100 500.

Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen ”Ansök” nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev. Sista dag för att registrera ansökan är 12 mars 2013. Observera att kommunikationen under rekryteringen till stor del kan komma att ske via e-post.

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Regeringskansliet
Hemsida:
http://www.regeringen.se/sb/d/4515/a/169335

Ansökan

Webbplats:
http://www.regeringen.se/sb/d/4515/a/169335?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D1414%26pp%3D9


Senaste inkomna jobb