Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Assistent / Sekreterare

Om tjänsten

Försvarsmaktens HR Centrum söker sekreterare/assistent till Chefen för HR Centrum

Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Försvarsmaktens unika förmåga är den väpnade striden och med den Sveriges yttersta säkerhetspolitiska instrument. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv.

Försvarsmaktens HR-centrum (FM HRC) har i uppdrag att ge stöd till Försvarsmaktens chefer och medarbetare i HR-frågor. Här finns HR Direkt – Försvarsmaktens kontaktpunkt i HR-frågor. Andra verksamheter på HR Centrum är specialister inom krisstöd, grupputveckling och anhörigfrågor, specialister som stöttar krigsförbanden vid rekryteringar, specialister inom administration av löner, specialister inom villkor och avtal med mera. Förbandet är ett Försvarsmaktsgemensamt förband med verksamhet på två orter Stockholm och Boden.

 Arbetsuppgifter i huvudsak:

Som sekreterare/assistent på FM HRC kommer din främsta arbetsuppgift bestå av att vara ett administrativt ledningsstöd till Chef och Stabschef.     

Du kommer att stödja ledningen i den dagliga verksamheten med t.ex mötessamordning och förberedelser, skrivelse- och protokollhantering, allmänt sekreterarstöd samt övrigt förekommande administrativa uppgifter. Du kommer också vara ledningsstödet vid olika inköp och bokningar. I din roll ingår även att ha en samordnade roll för olika förbandsgemensamma aktiviteter. Du kommer vid behov att medverka i projekt- och utvecklingsgrupper.

Din roll är även att samordna praktisk verksamhet vid möten, besök och liknande aktiviteter men också att, vid behov, ta fram/sammanställa nödvändiga underlag. Då befattningen är ny finns det utrymme att påverka och delta i befattningens slutliga utformning. Chefssekreteraren är direkt underställd förbandschefen.

Kvalifikationer• Eftergymnasial utbildning

• Du har tidigare arbetat självständigt i liknande roll

• Mycket god datorvana, avancerad nivå i Office-paketet

• Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska

• Körkort lägst *B***

• kunna delta i vår internationella verksamhet, dvs för detta nödvändiga kunskaper i engelska i tal och skrift

• svensk medborgare

• Som anställd i Försvarsmakten ingår en skyldighet att vid behov tjänstgöra i uppdrag utomlands

 

Personliga egenskaper

Du är prestigelös och har förmågan att se vad som behöver göras såväl praktiskt som administrativt. Arbetet kräver att du har en mycket god förmåga att arbeta självständigt och en god förmåga att planera, genomföra och slutföra ditt arbete. Du är ansvarstagande, flexibel och besitter en hög personlig integritet. Du har också god förmåga att skapa och bibehålla förtroende. Det är mycket viktigt att du tycker om att ge god service. 

 Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten

Meriterande• Kunskap om Försvarsmakten och dess organisation.

• Goda språkkunskaper. Engelska i både skrift och tal.

• Kunskap i SAP

 Övrigt. 

Vid rekrytering eftersträvar vi mångfald i alla avseenden då vi anser att det berikar vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan senast den 10 mars

Befattningsplacering

Förband                       FM HRC

Enhet                          Staben

Befattningsnivå              CR 6

För mer information om befattningen kontakta:

Förbandschef Lena Sköld 08-514 390 44 eller Stabschef Björn Majberg 08-514 39 385

Fackliga företrädare

SACO Petra Jäppinen 08-514 396 99

SEKO Jörgen Stehn 035-2663547

OFR/S Lise-Lotte Stenmark 08-788 8389

OFR/O Hans Utterberg 08-788 8254

ChefssekreterareVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Försvarsmakten
Hemsida:
http://www.forsvarsmakten.se/sv/

Ansökan

Webbplats:
http://www.forsvarsmakten.se/Jobba/Lediga-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D4571%26pp%3D7


Senaste inkomna jobb