Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chefssekreterare sökes omgående

Om tjänsten

Vill du arbeta som chefssekreterare i en global miljö där du har möjlighet att knyta ovärderliga kontakter? Vår kund inom fordonsindustrin söker nu en driven chefssekreterare som trivs i en föränderlig internationell miljö.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som chefssekreterare kommer du att stötta din närmsta chef och hantera kalendern, göra mötesbokningar, ta mötesanteckningar, skapa presentationer i PowerPoint, sköta reseräkningar och hantera administration i olika datasystem. Du kommer även att stötta ledningsgruppen med exempelvis bokningar och administration. Vidare kommer du att vara personen som håller i trådarna gällande att samla in diverse projektadministration. Företaget är beläget på Hisingen i Göteborg.

Vem trivs här?
För att snabbt komma in i rollen så tror vi att du har flerårig erfarenhet av att arbeta som chefsstöd på ett stort internationellt företag, gärna inom fordonsindustrin. Om du känner dig bekväm i ett internationellt klimat med högt arbetstempo och är van vid engelska och svenska som arbetsspråk så kommer du att trivas här.

Som person är du van att hantera konfidentiell information, är flexibel och har ett positivt och målfokuserat arbetssätt. Du bör ha goda kunskaper inom MS Office och du är van vid datoriserat arbete. Du kommer att erbjudas en tjänst inom vår uthyrningsverksamhet så vi ser att du känner dig bekväm med att arbeta som konsult. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Vi tycker om att anordna events och träffar för våra konsulter för att ni ska kunna skapa ett bredare nätverk. Adeccos kontor Automotive Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat. 

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt! Tjänsten skall tillsättas omgående. Vi går löpande genom alla ansökningar och se gärna till att din ansökan är fullständig med bifogat CV och personligt brev. Du söker tjänsten genom formuläret nedan. 

Välkommen att söka!

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Tillsvidare.
Lön:
Fast lön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=32D23092-7E88-4260-A312-1020DB69877E
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb