Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chefssekreterare till myndighet för kortare uppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi till en av våra kunder en chefssekreterare för ett kortare uppdrag. Arbetsuppgifterna kommer framför allt att bestå av minnesanteckningar, dokumentera och sammanställa information till/från möten, samt vara behjälplig chef med administrativa uppgifter. Uppdraget beräknas påbörjas snarast och pågå till och med sista maj 2013. Då det är ett brådskande behov bör du kunna påbörja uppdraget inom två veckor från tillsättning.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Stockholm

Omfattning: heltid

Kvalifikationer:
Vi söker dig med akademisk examen inom relevant område. Du bör ha något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din svenska och engelska är mycket god i tal och i skrift, samt att du bör ha hög nivå på datakunskaper.

Som person är du noggrann, socialt kompetent och flexibel. Du har hög servicenivå och är prestigelös.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet när vi tillsätter det här uppdraget.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Sista ansökningsdag: 2013-03-01

För information: Elin Thor

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200409414
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200409414&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-05-01


Senaste inkomna jobb