Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chefsstöd/Chefssekreterare, Primärvården Södra Hälsingland

Om tjänsten

Primärvården södra Hälsingland innefattar Ovanåker, Bollnäs och Söderhamns kommuner. Vi består av sex hälsoccentraler (snart sju), en familjeläkarjour, dagrehabilitering samt sjukvårdsrådgivning. I verksamhetsområdet arbetar ca 200 personer.
Nu söker vi dig som vill jobba som chefstöd/chefssekreterare inom verksamhetsområdet. Arbetet som chefstöd/chefssekreterare hos oss innebär att du stödjer både verksamhetschef och vårdenhetschefer med administrativt och koordinerande arbete inom områden som t.ex. ekonomi, statistik och personal.


ARBETSUPPGIFTER
Som chefstöd/chefssekreterare ingår du i verksamhetsområdets stab. Du är en av fyra chefstöd/chefssekreterare och är direkt underställda verksamhetschefen.

Arbetet som chefstöd/chefssekreterare förutsätter en hög grad av tillgänglighet. Det är ett självständigt arbete med helhetsansvar vilket förutsätter en förmåga att ta initiativ och hitta lösningar.
I uppgifterna ingår bland annat:
* Ekonomisk uppföljning
* Korrigera i lönesystemen
* Granska leverantörsfakturor
* Ta fram, sammanställa och rapportera statistik
* Administrera möten och dokumentera genom minnesanteckningar eller protokoll
* Arbete med framtagning av presentationsmaterial och annat underlag för internkommunikation


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning, en vårdutbildning alternativt en administrativ utbildning.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, har god datavana och vana vid office-paketet. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av Cyklop, Elvis, Agresso.
Erfarenhet av primärvårdsarbete och hälsoval är också meriterande.
Som person bör du ha förmågan att arbeta självständigt, kunna samarbeta, vara flexibel och noggrann.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Körkort erfordras

ChefssekreterareVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Gävleborg, Primärvård, VO Södra Hälsingland

Ansökan

Referens:
LS2013/248
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=af86b7db-bd09-480a-96ae-146a3aa8d2e8&TK=465f6a85-694b-4301-a817-24be4d61a045
Sista ansökningsdag:
2013-03-12
Övrigt:
Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden


Senaste inkomna jobb