Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Chefsstöd, Kirurgen Hudiksvall

Om tjänsten

Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare.

Division Operation i Landstinget Gävleborg har ca 2000 medarbetare fördelat på tio verksamhetsområden inom anestesi, kirurgi, ortopedi, akutverksamhet, ögon, ambulans, onkologi, barn, kvinnor och öron-näs-hals. Divisionen har en budgetomslutning på ca 2,3 miljarder kronor och bedriver verksamhet i hela länet.

Verksamhetsområde kirurgi har ca 320 anställda. Under ett år hanteras 17 000 remisser och 7000 operationer och 16000 mottagningsbesök genomförs. Dessutom sker 21 000 akuta inläggningar per år inom länet. Verksamhetsområdets budgetsomslutning är 420 miljoner kronor fördelat på hela länet.

Kirurgkliniken i Hudiksvall har ansvar för all akutkirurgi för merparten av Hälsinglands befolkning. Kliniken disponerar 36 vårdplatser. Barn med kirurgisk diagnos vårdas på barnavdelningen men behandlas av oss. Kirurgkliniken är sektionerad med övre och nedre gastrointestinal kirurgi, endokrin kirurgi, kärlkirurgi och urologi. Inom de olika sektionerna genomförs i stort sett all förekommande kirurgi med få undantag.


ARBETSUPPGIFTER
Som chefsstöd ingår du i klinikens stab och är en viktig del för att få helheten att fungera. Ditt primära uppdrag är att stötta klinikledning och verksamhet såväl administrativt som praktiskt. Vid behov kan du även komma att utföra läkarsekreteraruppgifter.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, har god datavana och vana vid office-paketet. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av Melior, Elvis, Provisio, MedSpeech, Agresso, Cyklop samt telefonihantering. Som person bör du ha förmågan att arbeta självständigt, kunna samarbeta, vara flexibel och noggrann.

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Gävleborg, Kirurgavdelning Hudiksvall

Ansökan

Referens:
LS2013/265
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d03f2d4d-982e-4228-87a3-99f5a1940c11&TK=a64df436-81c6-4569-ae35-d744540a5bff
Sista ansökningsdag:
2013-03-10
Övrigt:
Landstinget Gävleborg använder sig av e-rekrytering. Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden


Senaste inkomna jobb