Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Division MP -Sekreterare

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Vi söker sekreterare
Vi vet hur viktig den här rollen är för varje företag och därför blir du en viktig resurs i vår uthyrningsverksamhet. Du blir anställd av Manpower men jobbar på uppdrag hos våra kunder. Uppdragen varierar men följande arbetsuppgifter är vanligt förekommande:

- hotell- och resebokningar
- ansvar för chefens agenda och e-post
- dokumenthantering
- rapportskrivning
- förbereda dokumentation och presentationer för ledningsgrupp och styrelsemöten
- enklare ekonomisysslor
- löpande kontakter med utländska kunder
- planera och organisera möten och konferenser, events och middagar både internt och externt
- förbereda och underhålla Powerpointpresentatione

Vem är du?
Du är van vid och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som har lätt för att samarbeta. Vidare är du initiativrik, duktig på att organisera och du klarar av att arbeta under tidspress. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Som person är du serviceinriktad, anpassningsbar och ansvarstagande. Du är van vid att använda det engelska språket aktivt i arbetslivet och du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du har goda datakunskaper och arbetar självständigt i Office-paketets alla program.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du ett omväxlande och varierat arbete samtidigt som du har all den trygghet som en fast anställning ger. Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Anna Johnson 013-355512.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se.

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870744
Sista ansökningsdag:
2013-03-14


Senaste inkomna jobb