Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven Chefsassistent till Tele2

Om tjänsten

Är du en driven och erfaren assistent på jakt efter nya utmaningar i en dynamisk och frammåtsatsande organisation? Tele2:s Swedish Leadership Team söker nu en alert och handlingskraftig chefsassistent för fartfylld och varierande tjänst på huvudkontoret i Kista!

Ansvar & arbetsuppgifter

Rollen som assistent till Swedish Leadership Team innebär samarbete, coaching och support till tre av cheferna i den lokala ledningsgruppen. Den breda och självständiga rollen innefattar bland annat att;* Koordinera mötesbokningar, kalendrar och agendor. Förbereda och sammanställa mötesunderlag och presentationer samt föra protokoll

* Hantera inkomna mail och telefonsamtal och ta emot samt eskortera besökare till möten

* Sköta personaladministrativa uppgifter, som exempelvis tid- och tjänstemilsrapportering,
redovisning av kvitton/utläggsräkningar och koordinering och sammanställning av semesterplanering

* Förbereda administrativt inför nyanställningar, med exempelvis beställning av telefon, dator och eventuella specifika programvaror.

* Arrangera konferenser och kick-offer och koordinera det som berör Tele2 lokalt, såsom jubileumspolicy, resepolicys, med mera.

* Hantera inkomna fakturor, skriva formella brev och dylikt som undertecknas av chef, samt ta hand om lättare förhandlingar.


Är du den vi söker?

Du som söker har flerårig erfarenhet från liknande roll, som Executive Assistant, VD-assistent, sekreterare, Office Magager eller motsvarande. Du är van användare av MS Office-sviten, i synnerhet Word och PowerPoint. Erfarenhet av Lotus Notes är meriterande. Eftersom du blir en del av en internationell organisation krävs att du utöver flytande svenska har goda kunskaper i engelska.

Som person är du en tillmötesgående och flexibel lagspelare, samtidigt som du har pondus samt "skinn på näsan" och vågar komma med, och stå upp för, egna tankar och idéer kring effektiviserings- och förbättringsområden. Du brinner för att arbeta i en miljö med högt tempo och har en stark känsla för hur du bör prioritera dina arbetsuppgifter. Du är en självgående och proaktiv organisatör, bekväm med att på egen hand planera och ansvara för ditt arbetet och fatta egna beslut med full koll på läget. Som kollega är du initiativrik, öppen och orädd och har lätt för att arbeta med många olika typer av människor. Du gillar service och att hjälpa andra framåt, samtidigt som du tar fullt ansvar för dina egna områden.
 
Tele2

Det som ständigt driver vårt företag framåt och som är din nyckel till framgång hos oss är vår unika företagskultur "The Tele2 Way". Kulturen bygger på våra värderingar - flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet. Flexibilitet för oss betyder att du lyssnar på kunderna och att du älskar förändring. Med öppenhet menar vi att du är prestigelös samt trivs med rak och ärlig kommunikation. Kostnadsmedvetenhet innebär att du alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader. Din specifika yrkeskompetens är lika betydelsefull som att du kan agera enligt "The Tele2 Way".

Du erbjuds...* En spännande och utvecklande arbetsplats med karriärmöjligheter och kontinuerlig utveckling

* Ett bra arbetsklimat med högt i tak och drivna, engagerade kollegor

* Förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension samt subventionerad lunch och rabatter på Tele2:s produkter

Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt! Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan angiven sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen samarbetar Tele2 med Komet. Frågor om tjänsten besvaras av Anna Stålfors på anna.stalfors@komet.se.

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Komet Sverige AB
Hemsida:
http://www.komet.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.komet.se/Svenska/Hittajobb.aspx?ItemID=38881&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb