Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren chefsassistent sökes

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu efter en chefsassistent till kundens huvudkontor i Göteborg. I dina arbetsuppgifter ingår det att planera chefens agenda och kalender, boka möten med banker och investerare som kommer på besök samt vara ett stöd i hanteringen av chefens mail. Du kommer även arbeta med generell administration såsom inköpsbeställningar, uppföljning av avdelningens kostnader etc. Utöver detta så ingår det även att agera stöd åt övrig personal på avdelningen samt administration i vissa projekt.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2013-03-21

För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se

Kvalifikationer:
Du har tidigare arbetat som chefsassistent, gärna inom fordonsbranschen. Har du tidigare arbetat med SAP och EBD är det meriterande. Då koncernspråket är engelska ser vi det som självklart att du hanterar språket både i skrift och tal.

Som person ska du vara driven och säker i dig själv. Du ska trivas med att arbeta självständigt men efter gruppens gemensamt uppsatta mål. Du klarar av att hantera mycket information samtidigt. Att du trivs i en serviceroll ser vi som självklart.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200392904
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200392904&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-21


Senaste inkomna jobb