Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektkoordinator till CIO på SAS

Om tjänsten

Vi erbjuder en utmanande roll under en del av SAS omställningsresa. Just nu sker många stora förändringar hos SAS. I din roll kommer du att vara CIO´s högra hand och ett viktigt administrativt stöd för de förändringsprojekt som drivs inom IT-organisationen. Ditt fokus kommer att vara projektuppföljning, -rapportering och -administration. Företaget står inför en stor omställning och behöver Dig som är engagerad, driven och lyhörd med på resan.

I din roll som Projektkoordinator kommer du att svara för uppföljning, rapportering och koordinering av vissa specificerade projekt. Du kommer att vara ett viktigt administrativt stöd till CIO och projektledare vilket bl.a. innefattar avtal, dokumentation och uppföljning. Du kommer även att medverka på ledningsgruppsmöten och projektmöten för avrapportering till CIO.

Tjänsten avser att konsultuppdrag och ska tillträdas senast 25 mars. Uppdraget beräknas att pågå under 1 år med möjlighet till förlängning.

Uppdragsgivare: Dfind IT/Proffice Sverige AB

Ort: Arlanda

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Då tjänsten ska tillsättas omgående är du varmt välkommen att ansöka snarast, dock senast 2013-03-10. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Christine Stamfeldt christine.stamfeldt@dfind.se [ mailto:christine.stamfeldt@dfind.se ] alternativt Lovisa Hovstadius lovisa.hovstadius@proffice.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med adekvat akademisk utbildning samt några års erfarenhet av liknande roll i en stor organisation. Vi ser med fördel att du tidigare medverkat i större förändringsprojekt/IT-projekt. Att du kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska är ett krav för tjänsten liksom mycket goda kunskaper i Excel och Powerpoint.

Som person bör du besitta stor integritet och driv. Du är vid att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar och att självständigt prioritera och organisera ditt arbete. Resor inom Norden kan förekomma varför du bör ha en viss flexibilitet vad gäller arbetstider. Vidare krävs att du har en hög social kompetens och att du kan röra dig ledigt på alla nivåer i organisationen; du agerar med stor integritet och servicekänsla oavsett situation och sammanhang.

Förändringsarbetet innebär en stor utmaning för alla inblandade parter men erbjuder samtidigt stora möjligheter till nytänkande, kreativitet och ansvar.

Vi söker dig som vill vara med på resan!

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dfind AB

Ansökan

Referens:
200414969
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200414969&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb