Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Självgående Chefsassistent

Om tjänsten

Vill du ha en arbetsdag med att assistera din chef och samtidigt driva olika event? Då har vi på Adecco Office & HR ett uthyrningsuppdrag med start 1 mars 

 

Hur ser din arbetsdag ut?
I denna roll kommer du att fokusera på att hantera den dag för dag verksamheten för avdelningen.  Rollen kräver både proaktivitet och förmåga att arbeta självständigt. Du kommer att ha nära samarbete med andra avdelningar i både i norden och internationellt.

Vem trivs här?
Du som har tidigare erfarenhet av att jobba som assistent kommer att känna igen dig. Har du även haft mindre projekt att ta hand om och du lyckades bra med det,  och du gillar att jobba självständigt kommer du att trivas mycket bra här.

Eftersom du kommer att agera mycket på internationellt nivå är det viktigt att du kan konversera och även skriva både engelska och svenska flytande.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas i början av mars. (Det finns möjlighet att uppdraget övergår i anställning direkt hos kunden). Som konsult är du anställd i Adecco Sweden.

 

 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco Office & HR förmedlar VD-sekreterare, administrativa chefer, HR-specialister, personalchefer m.fl. Vi har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt ! Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida www.adecco.se och ansöker därifrån.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Cilla Orban 08-598 98 154

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=09DDF006-F111-4763-9B7D-EE9ACAD479A1
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb