Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker en driven assistent till inköpsavdelning

Om tjänsten

Poolia Kontor

Presentation
Vi söker en driven chefsassistent för kunds räkning. Uppdraget startar omgående och kommer att pågå till 2013-10-01 med möjlighet till förlängning.

Vi går igenom urvalet löpande så dröj inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Den person vi söker är en erfaren och effektiv chefsassistent eller projektkoordinator som kommer att assistera chefer på en avdelning med 20 personer. Du har god kommunikationsförmåga och talar flytande svenska och engelska. Du har relevant utbildning och uppdaterat IT-kompetens. Som person har du integritet och en god kommunikativ förmåga samt har en god förmåga att ha ett proaktivt förhållningssätt. Du är social i ditt sätt och duktig på att etablera och hantera nätverk inom koncernen. Har du även erfarenhet ifrån fordonsindustrin är det meriterande.

Du kommer att arbeta med:

- resebokningar
- mötesbokningar
- kalenderbokningar
- fakturor
- uppdatering av intranet
- protokollföring
- projektkoordinering

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig med relevant utbildning och/eller minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av fakturahantering och SAP är meriterande. Du har avancerade språkkunskaper i engelska, både i tal och skrift. Du har även mycket goda IT kunskaper.

Som person är du serviceminded, positiv och engagerad, du har stark integritet och en god kommunikationsförmåga. Vidare arbetar du bra under stressiga förhållanden och är duktig på att jobba självständigt.

Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram.

Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär?

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

ChefssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34935
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34935
Sista ansökningsdag:
2013-03-18


Senaste inkomna jobb