Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör sökes till kommunikationsavdelning

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Till en kund i centrala Stockholm söker vi en administratör till deras Kommunikationsavdelning. Tjänsten är på deltid och uppdraget kommer starta omgående. Till en början kommer uppdraget vara på en månad med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av:
• PR-meddelanden
• Assistera vid hantering av frågor kring press och media
• Korrekturläsning
• Hantering av utskick
• Administration kring konferens/årsstämmor m.m.
• Publicera material på intranätet
• Administrativa uppgifter såsom resebokningar, fakturahantering, adressändring m.m.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet från informations- eller kommunikationsavdelning och har förståelse för hur förfrågningar från press hanteras. Har du tidigare arbetat på ett börsnoterat företag är det meriterande. I ditt arbetssätt är du mycket noggrann och serviceinriktad och du klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt har erfarenhet av att arbeta i PR-verktyg såsom Cision.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Karl Lindqvist, 08-452 33 76.

Välkommen med din ansökan.

InformationsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=866636
Sista ansökningsdag:
2013-03-18


Senaste inkomna jobb