Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Informationsadministratör

Om tjänsten

Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 320 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Om Visma Opic                         

Visma Opic är ett dotterbolag till Visma. Visma Opic arbetar för att effektivisera upphandlings- och anbudsprocessen och därmed bidra till svensk välfärd och konkurrenskraft. Vi hjälper både köpare och säljare att göra bättre affärer. Vårt erbjudande omfattar informationstjänster, kunskapstjänster, affärsmedia och elektroniska upphandlingssystem och vi har kunder i alla storlekar och branscher. Med ett stort mått av entreprenörskap och ett tydligt tillväxtfokus är vi en drivande kraft för upphandlingsbranschens utveckling. Visma Opic har idag ca 120 anställda och är med kontor i Stockholm, Linköping, Falun, Halmstad och Oslo en av marknadens största aktörer.

Informationsadministratör

Visma Opic hjälper företag och myndigheter att göra bra affärer genom att effektivisera offentlig upphandling. Hjärtat i vår verksamhet är vår produktionsenhet där vi ansvarar för att söka, samla in och kvalitetssäkra innehåll från olika källor så som upphandlingsverktyg eller andra platser. Vi granskar, registrerar och publicerar ny information, kompletteringar och tilldelningsinformation så att informationen offentliggörs enligt gällande lagar samt skickas till våra kunder.

En av våra medarbetare på produktionsenheten kommer inom kort att gå på föräldraledighet och vi söker därför en vikarie.

Du kommer att arbeta i en grupp på tolv personer där vi roterar arbetsuppgifter och hjälps åt att färdigställa dagens arbete. Du måste därför gilla att jobba i team mot gemensamma höga kvalitetsmål och ha lätt för att hjälpa till och be om hjälp.

Arbetet består till stor del av att läsa, granska och skriva in information i dokument och olika system på datorn. Det är viktigt att du noggrant men effektivt kan söka ut efterfrågad information i stora informationsmängder. Du ska drivas av att göra saker rätt och att färdigställa ålagda uppgifter. Det är en fördel om du har jobbat med någon form av administrativt arbete tidigare.

Du kommer att ha viss kontakt med våra kunder. Det är även viktigt med samarbetet med andra avdelningar på företaget. Du ska ha lätt att kommunicera såväl muntligt som skriftligt. Vi har kontakt med Sverige och Norge, så kunskap i norska är ett plus. Kunskap om upphandling och offentlig verksamhet är inte nödvändigt men ett plus.

Vi söker dig som

* Har goda administrativa egenskaper.
* Har mycket god allmän datavana och behärskar Office-paketet.
* Är noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarsfull.
* Är effektiv och lugn i stressade situationer.
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Gärna även norska.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en miljö som genomsyras av framåtanda. Visma Opic är ett snabbt växande företag och möjligheterna för personlig utveckling är stora. Som anställd inom Visma Opic förväntas du vara en lagspelare, resultatinriktad och självgående.

Placering på vårt kontor i centrala Linköping.

Sysselsättningsgraden är 100 %, måndag till fredag 08-17.

Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet och ska tillsättas omgående (helst senast 1 april) till troligtvis sista september, med eventuell möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande.

Ansökan

Skicka ansökan till ansokan.opic@visma.com senast 2013-03-15. Vi genomför ett löpande urval och ser därför gärna att du skickar din ansökan snarast.

Vid frågor, kontakta Helena Falebrant, helena.falebrant@visma.com, 013-47 47 501.

Sewww.visma.seför mer information om Vismakoncernen ochwww.opic.comför mer information om Visma Opic.

InformationsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat
Lön:
Efter överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Visma Opic AB
Hemsida:
http://www.opic.com

Ansökan

E-postadress:
ansokan.opic@visma.com
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb