Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kontorsassistent med intresse för media/kommunikation sökes för sommarjobb

Om tjänsten

Vi söker nu åt en kontorsassistent till en kund i Stockholm. Kunden arbetar med bland annat tillsyn och lagtillämpning och är beläget i centrala Stockholm.

Uppdraget är ett sommarjobb och kommer starta 2013-06-03 och pågå till 2013-08-30. Du är i början av din karriär och har viss erfarenhet inom kontor samt en fallenhet för webb och kommunikation.

Dina arbetsuppgifter:

Som kontorsassistent hos denna kund kommer du arbeta med att assistera kommunikationsavdelningen. Du kommer bland annat publicera pressmeddelanden och annan information internt och externt.

Dina kvalifikationer:

- Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning, gärna med någon medieinriktning.
- Ett års erfarenhet av någon form av kontorsarbete.
- Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
- Kunskaper i engelska
- Goda datakunskaper
- Har du erfarenhet av Photoshop, EpiServer och Sharepoint är detta meriterande, men inte ett krav.

Dina personliga egenskaper:

Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är också noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du bör vara initiativrik, engagerad och ha en fallenhet för struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du:

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia AB är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 34 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna.

Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

InformationsassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Sommarjobb. Heltidstjänst juni-aug

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Referens:
Kontorsass-webb, Stockholm
Webbplats:
http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=11021
E-postadress:
jobb@bemannia.se
Sista ansökningsdag:
2013-05-01


Senaste inkomna jobb