Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Institutionsadministratör

Om tjänsten

SLU:s vision är att vara ett internationellt universitet i världsklass inom livs- och miljövetenskaper. SLU rankas bland de hundra främsta av cirka 5 000 universitet i Europa. Vi är ett forskningsintensivt universitet som också erbjuder några av landets mest eftertraktade utbildningar, till exempel veterinär, jägmästare och landskapsarkitekt.
SLU har drygt 3 000 medarbetare och 4 000 studenter, en omsättning på över tre miljarder kronor och verksamhet i hela landet med huvudorterna Uppsala, Alnarp, Umeå och Skara. SLU har gjort en massiv investering i förnyelse av campusmiljöerna.
Läs mer på www.slu.se


Institutionen för mikrobiologi tillhör SLU:s BioCentrum, en centrumbildning med inriktning på forskning om växter, mikroorganismer, livsmedel och kemi. BioCentrum ligger på SLU:s huvudcampus i Ultuna, söder om Uppsala. Institutionen för mikrobiologi är en forskningsintensiv institution som också bedriver undervisning. Institutionen har drygt 50 medarbetare. Tjänsten är placerad vid vår administrativa enhet, där medarbetarna tillsammans underlättar arbetet för övrig personal så att de kan fokusera på forskning, utbildning och samverkan.Gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning. Datorvana (MS Office). Vana vid att arbeta i administrativa system. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Arbetet är mycket självständigt och innebär många personkontakter. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som noggrannhet, samarbets- och organisationsförmåga samt sinne för service. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Hemsida: www.mikrob.slu.se/


För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-jobb


Arbetsuppgifter: Fakturahantering och viss övrig ekonomiadministration samt hantering av reseräkningar. Löpande personaladministration. Ansvar för institutionens diarium och arkiv. Studiedokumentation samt stöd till studenter vid utformning och publicering av examensarbeten. Administration och service i samband med disputationer. Sekreterare i institutionens ledningsgrupp. Inrapportering av publikationer. Ansvar för den interna informationen och medverkan i övrig institutionsservice.

Vi använder följande datasystem: Palette, Agresso, Primula, Public, Ladok, SLU pub med flera.

InstitutionssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tills vidare. (SLU tillämpar provanställning). 100%

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sveriges lantbruksuniversitet
Hemsida:
www.slu.se

Ansökan

Referens:
212/2013
Webbplats:
http://www.slu.se/
E-postadress:
registrator@slu.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-14
Övrigt:
Upplysningar lämnas av: Kontakta angiven kontaktperson. Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070, 750 07 Uppsala


Senaste inkomna jobb