Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kursadministratör till advokatbyrå

Om tjänsten

Vi söker en strukturerad, driven och ödmjuk person till ett spännande uppdrag på en framgångsrik advokatbyrå. Skulle du trivas i en roll där du med hjälp av din goda datorvana ansvarar för att ta fram utbildningsmaterial av språkligt hög kvalitet? Läs då vidare!

Beskrivning
Perido söker en kursadministratör till vår kund. Kunden är en advokatbyrå som lägger mycket resurser på att få sina medarbetare att trivas och må bra på jobbet. Tjänsten är placerad vid vår kunds moderna och eleganta lokaler mitt i centrala Stockholm.

I tjänsten som kursadministratör jobbar du med att framställa utbildningsmaterial, kurspresentationer och annan kursdokumentation som kan vara relevant för den branschspecifika utbildning som advokatbyrån driver. Det är viktigt att du är en person som är väl medveten om vikten av hög kvalité samt har god förståelse för språkligt komplicerade underlag - tack vara ditt goda språk och din datorvana har du inga problem att själv producera dokument av hög kvalité! Du sätter själv upp planer och deadlines för ditt arbete samtidigt som du har ett flexibelt sätt och kan fungera som stöd åt kollegor då administrativa uppgifter dyker upp. När arbetet går på högvarv har du förmågan att hålla dig lugn och kontrollerad med ett ständigt fokus på rätt saker. Det är meriterande om du är högskoleutbildad men det finns inga krav på en specifik utbildning - det viktiga är att du har ett kritiskt tänkande, är van vid att jobba mot deadlines och framför allt har den rätta inställningen! Är det här möjligheten du har väntat på? Varmt välkommen med din ansökan.

Kravprofil
-Högskoleutbildning är meriterande
-Meriterande med erfarenhet inom kursadministration
-Meriterande med erfarenhet av arbete i kunskapsföretag
-God datorvana, goda kunskaper i Officepaketet (framför allt Power Point)
-Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Kontakt
På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

KursadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillträde så snart som möjligt. Konsultuppdrag 9 månader, sedan fast anställning hos kund
Lön:
Månadslön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
8465DB
E-postadress:
rekrytering@perido.se
Övrigt:
Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande.


Senaste inkomna jobb