Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Byggnadsassistent/Nämndsekreterare

Om tjänsten

EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 14 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården.

Stadsarkitektkontoret som arbetar på uppdrag av Byggnadsnämnden tillika Trafiknämnden och Kommunstyrelsen, har ett 20-tal engagerade medarbetare. Våra viktigaste uppgifter är planläggning på alla nivåer, bygglovhanteringens olika faser, bostadsanpassning och trafikplanering samt mät- och kartering.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som registrator där postöppning, diarieföring, remisshantering, expediering av beslut, fakturering, arkivering samt stor servicedel till allmänheten och handläggare ingår. I arbetet ingår tolkning av kartor, detaljplaner och dess bestämmelser.
I tjänsten ingår även nämndsekreteraruppgifter rörande kallelser och protokoll för byggnadsnämnden.

KVALIFIKATIONER
Du bör vara serviceinriktad,noggrann och ha god samarbetsförmåga och känsla för att ge service. Ett krav är en mycket god kunskap att arbeta i datasystem. Registratorkunskaper samt erfarenhet från arbete med myndighetsutövning samt kännedom om kommunallag, förvaltningslag och plan- och bygglag är meriterande.

NämndsekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stadsarkitektkontoret - Ekerö kommun
Hemsida:
http://www.ekero.se

Ansökan

Referens:
13/41
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=807c27e9-11ea-4c10-9b43-ddfa71a92c35&TK=53a541c7-4c13-4f66-876e-8323accf88bf
Sista ansökningsdag:
2013-04-01
Övrigt:
Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du är därför välkommen att söka jobbet genom länken i annonsen.


Senaste inkomna jobb