Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nämndsekreterare

Om tjänsten

Att vara Borlängebo är att leva i både det stora och det lilla, där det lilla märks i närheten, och det stora i vår drivkraft som präglas av att prata lite och göra mycket.

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår arbetsvardag:

• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

ARBETSUPPGIFTER
Som nämndsekreterare kommer du att ansvara för administrationen kring nämnder och beredningars arbeten. Det innebär att du deltar i sammanträden och för protokoll och ansvarar för förberedelser och efterarbete till dessa. Arbetet innebär mycket kontakter med politiker och med kommunens tjänstemän men även med medborgare.

Du ska säkra att den politiska gången följs i enlighet med kommunallagen och andra för verksamheterna gällande styrdokument. Därutöver ska du arbeta till exempel med postöppning, registrering/diarieföring samt arkivering.

Du kommer ingå som en del i ett team inom verksamheten nämndservice.

I Borlänge kommun pågår projektet ”Ärendehantering med hög kvalitet”. Projektet syftar till att stärka och förbättra de olika delarna som ingår till exempel posthantering, ärenderegistrering, handläggning, beredning, beslutsunderlag, kallelser, sammanträdeshandlingar, protokoll, beslutsregistrering, beslutsexpediering, gallring och arkivläggning. Du kommer att vara delaktig i översynen och arbeta med förändringarna av processerna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utåtriktad, service- och lösningsinriktad. Du har kunskap i kommunal- och förvaltningsrättsliga frågor samt erfarenhet av att arbeta i ett digitalt ärende- och dokumenthanteringssystem.
Du har god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Du tycker att det är roligt att arbeta med förbättrings- och förändringsarbete.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Du bör ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande.

Du har erfarenhet från arbete i kommunal eller annan offentlig förvaltning. Därigenom har du förståelse för hur det är att arbeta i en politiskt styrd verksamhet.

NämndsekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: snarast.
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Borlänge kommun, Verksamhetsstöd/Nämndservice

Ansökan

Referens:
A318236
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=85950962-de26-4c86-a68d-385a1cff7caa&TK=d6f9a916-4a77-4070-b270-781c2c9fbb48
Sista ansökningsdag:
2013-03-24
Övrigt:
Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt. Välkommen med din ansökan! ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!


Senaste inkomna jobb