Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Nämndsekreterare/registrator

Om tjänsten

Sollentuna kommun söker en vikarierande nämndsekreterare/registrator till trafik- och fastighetskontoret. Trafik- och fastighetsnämnden ansvarar för gata, park och trafik samt förvaltar kommunens mark, natur och fastigheter.

Trafik och fastighetskontoret är i ett skede där vi utvecklar vår organisation och kommunen arbetar intensivt med att utveckla kommunikationen med invånarna. Här kommer du ha en stor roll som nämndsekreterare och möjlighet att påverka utvecklingen.

 

Arbetsuppgifter

Som nämndsekreterare är du en administrativ länk mellan förvaltningen och nämnden. Du ansvarar för nämndprocessen genom att ta hand om tidsplaneringen i ärendeberedningen, förbereder, organiserar och hanterar beslutshandlingar och skriver protokoll på nämndens sammanträden samt utför andra nämndadministrativa arbetsuppgifter.

Som registrator tar du hand om diarieföring, dokumenthantering och arkivläggning av nämndens allmänna handlingar.

Därutöver kommer du att arbeta med utmanande utredningar, ta fram underlag och bereda ärenden för beslut.

Rollen innebär mycket kontakter med kommunens tjänstemän, politiker och medborgare.

 

Kompetenskrav

Du ska gärna ha relevant utbildning inom området, ex arkivutbildning, statsvetenskaplig utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet som gett motsvarande kunskaper. God erfarenhet av nämndadministration och registrering/diarieföring inom offentlig förvaltning och vana av att arbeta i ärendehanteringssystem och andra administrativa datasystem är ett krav, liksom kunskap om offentligrättslig lagstiftning. Erfarenhet från våra verksamhetsområden är meriterande.

Vi söker dig som tar eget ansvar och är van att arbeta självständigt. Du ska vara noggrann och strukturerad och drivande i din roll. Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga och kan därmed skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Heltid, vikariat 2013-05-06 till 2014-08-31

 

Vi tillämpar individuell lönesättning.

NämndsekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid vikariat
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sollentuna Kommun - T o. F Stab
Hemsida:
http://www.sollentuna.se

Ansökan

Webbplats:
https://sollentuna.easycruit.com/vacancy/application/937225/76391?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-26


Senaste inkomna jobb