Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studieadministratör

Om tjänsten

Polisprogrammet vid Umeå universitet har idag ca 350 studenter. Enheten för polisutbildning har ett tiotal anställda men köper lärartjänster från många institutioner och från polismyndigheter. Ett sextiotal lärare är involverade i polisutbildningen. Enheten bedriver också vidareutbildning av poliser liksom annan extern utbildning och viss externt finansierad forskningsverksamhet.
Anställningen som studieadministratör är på heltid och tillsvidare med tillträde 2013-05-01 eller enligt överenskommelse.
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är vid enheten förekommande studie-/utbildnings-administrativa rutiner som ladokhantering, examinationsadministration, stöd till studenter i frågor med studieadministrativ karaktär. Studieadministratören arbetar också med enhetens webbadministration liksom enhetens webbaserade lärplattform. Andra administrativa arbetsuppgifter förekommer frekvent. Arbetsuppgifterna innebär både självständigt arbete och arbete i grupp.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har lägst eftergymnasial utbildning med lämplig administrativ inriktning. Du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du har goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av att arbeta i universitetets administrativa system liksom annan erfarenhet av studieadministration är meriterande. Som person är du serviceinriktad, har god planeringsförmåga, är lyhörd och initiativrik. Du är ansvarstagande och har förmåga att självständigt och flexibelt ta ansvar för och lösa förekommande arbetsuppgifter. Du är också öppen för att ta dig an nya arbetsuppgifter.
Närmare upplysningar om anställningen lämnas av föreståndare Lars Erik Lauritz, 090-786 63 92, larserik.lauritz@polis.umu.se, eller studierektor Pontus Bergh, 090-786 50 20, pontus.bergh@polis.umu.se. Facklig information lämnas av SACO, 090-786 51 53, SEKO civil 090-786 52 96 samt Fackförbundet ST, tel. 090-786 54 31.

StudieadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Umeå universitet
Hemsida:
http://www.jobb.umu.se/

Ansökan

Referens:
316-200-13
Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
http://www.jobb.umu.se/TABefattning.aspx?bid=1870


Senaste inkomna jobb