Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Institutionsadministratör

Om tjänsten

Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 36 000 studenter har redan valt Umeå universitet.Välkommen med din ansökan!

Institutionsadministratör

Diarienummer (dnr): 316-228-13

Enheten epidemiologi och global hälsa har en omfattande internationell verksamhet med masters- och forskarutbildning med internationell rekrytering och många utländska gästforskare. Rekryteringen omfattar studenter och forskare från ett 25 tal länder, i första hand från Asien och Afrika men även från Amerika och Europa.

Arbetsspråket vid arbetsplatsträffar och kontakter med studenter och gästforskare är engelska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna utgörs av:
- Administration av reseräkningar, utlägg och stipendium
- Kursadministration. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av löpande studieadministration kopplat till kurser inom master programmet i folkhälsovetenskap, vilket bland annat innebär registrering av studenter, resultatrapportering, administration av tentamen, arkivering samt allmänna administrativa uppgifter
- Utföra övriga administrativa arbetsuppgifter i samband med den dagliga verksamheten vid enheten.

Kompetenskrav
Du har lägst gymnasiekompetens eller motsvarande kompetens och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.
Du är en person med gott ordningssinne som har lätt att samarbeta och arbeta i grupp. Du kan ta eget ansvar, organisera, planera samt arbeta självständigt. Du är flexibel vid arbetstoppar, när administrationen i övrigt så kräver.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Arbetet kräver god datorvana (Officepaket).

Övriga önskvärda kvalifikationer
Erfarenhet av självständigt administrativt arbete inom högskola och universitet. Kunskap om universitetets administrativa system (bl a Ladok och Cambro) är meriterande.

Befattningen är placerad vid enheten för epidemiologi och global hälsa, Institutionen för folkhälsa och klinisk medicin.
Anställningen är en visstidsanställning t.o.m. 150531, med möjlighet till förlängning. Tillträde sker så snart som möjligt.

Närmare upplysningar lämnas av enhetschef Lars Weinehall 090-785 29 31 lars.weinehall@epiph.umu.se eller administrativ samordnare Karin Johansson 090-785 27 69 karin.johanssson@epiph.umu.se.

Din ansökan skall vara inkommen till Umeå universitet senast 2013-03-25.

UtbildningsadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Umeå universitet
Hemsida:
http://www.jobb.umu.se/

Ansökan

Referens:
316-228-13
Sista ansökningsdag:
2013-03-25
Övrigt:
http://www.jobb.umu.se/TABefattning.aspx?bid=1877


Senaste inkomna jobb