Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konferens koordinator / utbildningsadministratör

Om tjänsten

Training Partner arbetar med kompetens- och affärsutveckling främst för fordonsbranschen. I en värld i ständig och snabb förändring blir organisationers förmåga att anpassa sig och ta ledning en viktig framgångsfaktor. Vi erbjuder dig verktyg som ger förutsättningar för utveckling och framgång.

Vi söker nu dig öppna, glada, finsktalande tjej eller kille, som har en gedigen administrativ ådra. Är du dessutom intresserad av att utvecklas tillsammans med ett kreativt och spännande företag, bör du läsa vidare.

I rollen som konferens koordinator/utbildningsadministratör hos oss på Training Partner kommer du att få arbeta med många varierande arbetsuppgifter. Du kommer att ha kontakt med kunder, deltagare och utbildare både i telefon och via e-post. Du kommer att arbeta i ett utbildningsadministrativt system (LMS), ta fram underlag för fakturering samt vara delaktig i olika projekt. Det ingår även att ansvara för det praktiska arbetet kring våra utbildningar, att välkomna kursdeltagare och se till att alla våra gäster får en så trevlig och positiv upplevelse under sin vistelse som möjligt.

Du som söker bör ha minst gymnasial utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett krav för denna tjänst är att du behärskar det finska språket flytande, både i tal och skrift.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska är också ett måste, då du kommer att arbeta i en internationell miljö. Du har god datorvana och behärskar Office paketet utan problem.

Som person är du noggrann, strukturerad och framför allt kundorienterad. Du är ansvarsfull, innehar förmågan att lätt se var som behöver göras, kan prioritera och du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Självklart har du en hög social kompetens och är självgående, men du föredrar teamarbete och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetsuppgifterna kan komma att skifta vilket både kräver nyfikenhet och en stor öppenhet för att prova på nya saker.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du är boende i/kring Arlandastad.

Körkort är ett krav.

Välkommen att mejla din ansökan till linda.lundstedt@trainingpartner.se .
Ev frågor om tjänsten besvaras av Linda Lundstedt 010-456 78 76
Sista ansökningsdag är 20/3.

UtbildningsadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Training Partner AB
Hemsida:
http://www.trainingpartner.se

Ansökan

E-postadress:
linda.lundstedt@trainingpartner.se


Senaste inkomna jobb