Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utbildningsadministratör

Om tjänsten

SLU:s vision är att vara ett internationellt universitet i världsklass inom livs- och miljövetenskaper. SLU rankas bland de hundra främsta av cirka 5 000 universitet i Europa. Vi är ett forskningsintensivt universitet som också erbjuder några av landets mest eftertraktade utbildningar, till exempel veterinär, jägmästare och landskapsarkitekt.
SLU har drygt 3 000 medarbetare och 4 000 studenter, en omsättning på över tre miljarder kronor och verksamhet i hela landet med huvudorterna Uppsala, Alnarp, Umeå och Skara. SLU har gjort en massiv investering i förnyelse av campusmiljöerna.
Läs mer på www.slu.se


Till fakultetskansliets utbildningscentrum söker vi nu en utbildningsadministratör. Att vara utbildningsadministratör på LTJ-fakulteten är en serviceinriktad tjänst där du hjälper studenter och lärare i alla frågor som rör administration kring kurser. Du kommer att jobba i ett team med fyra andra utbildningsadministratörer i Utbildningscentrum där även utbildningshandläggare, studievägledare och utbildningsledare finns på plats. Du kommer att få ansvaret för administration av kurser inom specifika program samt för forskarutbildningskurser och forskarstuderande.Du har minst en gymnasial utbildning, god uttrycksförmåga i skrift och tal (svenska och engelska), goda kunskaper i MS Office och erfarenhet av att arbeta i administrativa system. Erfarenhet av administrativt arbeta från universitet eller högskola är meriterande, liksom dokumenterade kunskaper från arbete med Ladok och KronoX. Vi söker en engagerad och stresstålig person med ett arbetssätt som präglas av flexibilitet. Du är initiativrik och har lätt för att identifiera och lösa de uppgifter som uppkommer. Du har en hög känsla för service. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, samtidigt som du klarar av att självständigt fullfölja arbetsuppgifterna. Du har även ett strukturerat arbetssätt och förstår innebörden av att hålla deadlines. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Till ansökan bifogas: CV, kopior av examensbevis, beskrivning av tidigare tjänster och arbetsuppgifter samt namn på 1-2 referenspersoner


För fullständig annons se: www.slu.se/lediga-jobb


Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår framför allt utbildningsadministration i samband med program, kurser och forskarutbildning, samt att hantera tillhörande datasystem. Detta kan t ex vara studentregistring och dokumentation i Ladok, boka lokaler för undervisning, rapportera kursplaner och kurshemsidor, tentamensadministration, m.m. Bevakning och implementering av regler och riktlinjer i det administrativa arbetet, samt att initiera och kvalitetssäkra gemensamma administrativa rutiner ingår också i arbetet. Till arbetsuppgifterna hör kontakt med studenter och lärare, och särskilt inför terminsstart och strax efter terminsslut är arbetet intensivt. Ca en dag i veckan kommer du bemanna vår expedition med försäljning av kompendier, utlämning av tentor samt övrig hjälp till studenter.

UtbildningsadministratörVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tills vidare. (SLU tillämpar provanställning). 100 %

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sveriges lantbruksuniversitet
Hemsida:
www.slu.se

Ansökan

Referens:
1125/2013
Webbplats:
http://www.slu.se/
E-postadress:
registrator@slu.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-14
Övrigt:
Upplysningar lämnas av: Kontakta angiven kontaktperson. Ansökan skickas till: Registrator, SLU Box 7070, 750 07 Uppsala


Senaste inkomna jobb