Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Spännande uppdrag som VD- assistent!

Om tjänsten

Ambitiös och kommunikativ nyexaminerad högskolestudent sökes för konsultuppdrag som VD- assistent! Tjänsten kommer att vara placerad i Hallstahammar.

Är du en driven och initiativtagande person som har skinn på näsan? Här får DU möjlighet att i ett spännande uppdrag utvecklas och skaffa erfarenhet! Har du förmågan att genom din ambition visa framfötterna finns här möjligheter att avancera inom företaget.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som VD- assistent kommer du att agera som verkställande direktörens högra hand. Tjänsten kommer bland annat att innefatta arbetsuppgifter såsom att boka/omboka resor. Du kommer att arrangera konferenser samt hålla koll på och initiera viktiga aktiviteter. Vidare kommer du att vara behjälplig vid möten genom att ansvara för föreberedelser, dokumentation och uppföljning av möten. Rollen innefattar även framställaning av dokument och presentationer.

Vem trivs här?

Du som har en högskoleutbildning, pratar flytande engelska och har goda kunskaper i Officepaketet kommer att trivas utmärkt här!

Har du ett stort eget driv, är ambitiös, initiativtagande och har skinn på näsan är detta rätt plats för dig! Din goda kommunikationsförmåga, din flexibilitet och din förmåga att arbeta effektivt och strukturerat gör att du här kommer nå framgång!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan.

Vid frågor angående registrering av ansökan i Zero Lime kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

VD-sekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Adecco Sweden AB
Hemsida:
http://www.adecco.se/

Ansökan

Webbplats:
https://adecco.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=3160BD52-A16F-4762-B6FD-17C15165B189
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb