Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VD-assistent - meriterande vikariat

Om tjänsten

Älskar du att jobba organisatoriskt i en roll med många olika kontakter? Är integritet och flexibilitet några av dina ledord? Skulle du vara intresserad av ett 1 år långt vikariat? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Beskrivning
Perido söker en VD-assistent till vår kund. Kunden är ett företag verksamt inom bostadsbranschen och har i dagsläget drygt 250 anställda. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Som VD-assistent är du företagets ansikte utåt ? du tar emot och har kontakt med kunder, besökare och interna resurser. Du kommer att ansvara för diverse administrativa och praktiska uppgifter, så som att förbereda underlag och rapportering, protokollskrivning, posthantering och bokningar. Du stöttar även företagets HR-avdelning med administrativa uppgifter gällande bland annat löneområdet.

Som person är du utåtriktad, flexibel och kommunikativ. Du agerar med stor integritet och servicekänsla oavsett situation och sammanhang. Då rollen ställer krav på dina organisatoriska färdigheter är det viktigt att du sen tidigare har bred erfarenhet av administrativt arbete, gärna som VD-assistent i ledningsgrupp. Är det dig vi söker efter? Varmt välkommen med din ansökan!

Kravprofil
-Gymnasiekompetens
-Bred erfarenhet av administrativt arbete
-Erfarenhet av att arbete i ledningsgrupp som VD-assistent eller
motsvarande är starkt meriterande
-God datorvana, framför allt goda kunskaper i MS Office
-Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Kontakt
På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

VD-sekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillträde 1 april, eventuellt tidigare. Föräldravikariat med slutdatum 31 mars 2014.
Lön:
Månadslön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
8414DB
E-postadress:
rekrytering@perido.se
Övrigt:
Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande.


Senaste inkomna jobb