Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VD Assistent till spännande bolag

Om tjänsten

PerformIQ

Om PerformIQ
PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Handboll och hockey. Badminton och brottning. Osv. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna. Dessutom är de lagspelare. Bokstavligen. För mer information besök www.performiq.se


Företagspresentation
PerformIQ söker för kunds räkning en VD assistent. Vår kund är ett kundnära marknads – och säljbolag med huvudkontor i Stockholm. Företaget marknadsför babyprodukter. Idag har man 12 personer på huvudkontoret och samarbetar med partners inom försäljning i Sverige, Norge och Danmark. Man utvecklar ni även affärer i Baltikum och Island.

Tjänstebeskrivning
Som VD assistent arbetar du nära verksamhetens VD och assisterar och avlastar henne i den dagliga verksamheten. Dels är du lite av spindeln i nätet i verksamheten och hjälper till med allehanda uppgifter, en stor del av tiden innebär också ett ansvar för vår kunds kontorsflytt där du agerar ”flyttgeneral”.

Du ansvarar även för kontakt med IT-leverantör, internkommunikation, dokumenthantering och intranät på Sharepoint samt praktisk samordning och informationen på kontoret.Krav på person
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och har erfarenheter från liknande arbetsuppgifter. Du behöver ha kunskap i att hantera Sharepoint eftersom hela företagets kommunikation och dokumenthantering sköts via Sharepoint. Vi ser att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift och en god datorvana (Office paketet).

För att lyckas i rollen är du serviceminded och har god organisatorisk förmåga. Det är viktigt att du har förmågan och viljan att arbeta i ett litet företag med en dynamisk och föränderlig miljö. Du har även ”skinn på näsan” och kan arbeta självständigt.
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Ange gärna vilken idrott du har utövat.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontrostid
Plats: Centrala Stockholm

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder Eventuella frågor besvaras av Ellinor Fröidstedt Rekryteringskonsult, på 08-410 575 08. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

VD-sekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
PerformIQ
Hemsida:
http://www.performiq.se/

Ansökan

Referens:
667
Webbplats:
http://www.performiq.se/annons.aspx?jaid=667&apply=true
Sista ansökningsdag:
2013-04-08


Senaste inkomna jobb