Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

VD-assistent

Om tjänsten

Astrid Lindgrens Värld är en teaterpark i Vimmerby Småland, parken är uppbyggd kring miljöer ur Astrid Lindgrens böcker. Under 2012 gästades vi av ca 450 000 besökare, varav en tredjedel var utländska besökare.

Sommartid är vi cirka 430 anställda inom en rad olika verksamheter, 35 personer av dessa är tillsvidareanställda på företaget. Gemensamt för oss alla är att vi tillsammans arbetar mot ett tydligt mål, att hela tiden bli Astrid Lindgrens Värld på riktigt. På det sätt som vårt namn förpliktigar, en fantastisk spännande resa där optimism, höga ambitioner, respekt och kommunikation är viktiga hörnstenar. Vår uppgift är att aldrig bryta illusionen, vår park är platsen där sagor blir till verklighet.
Vi söker nu en ny VD-assistent

När vår nuvarande VD-assistent nu lämnar oss för nya utmaningar söker vi hennes efterträdare som assistent till vår VD Mikael Ahlerup. Arbetsuppgifterna är varierande under året men regelbundna uppgifter är att tillsammans med VD sammanställa företagets budget och periodisering, planering av resor, hotell och aktiviteter, skriva styrelseprotokoll, vara sekreterare på ledningsgruppmöten, ansvara för hanteringen av aktuella avtal och andra strategiska dokument, attestera fakturor samt för VD:s räkning ha kontakt med andra företag, myndigheter och organisationer. Utöver dessa uppgifter ingår traditionella kontorsadministrationsuppgifter i tjänsten.

Kvalifikationer

Du tycker om människor, har god servicekänsla, är ekonomiskt lagd samt uppskattar ordning och reda. Du har erfarenhet inom ett brett spektra av arbetsområden som ekonomi, adminstration, reseplanering, kundmöten, hålla i informationsmöten och Du har bra datakunskaper.

Viktigt för oss

Eftersom vår verksamhet varierar i intensitet över året så måste du också vara en person som kan "kavla upp ärmarna" och delta praktiskt i flera arbetsuppgifter inom hela företaget när så krävs. Vi jobbar mycket med att alla hjälper varandra över avdelningsgränserna och vid behov finns vi alltid till för att stötta varandra. Arbetet kommer också att behöva utföras på helger under olika perioder på året, främst under säsong. Som person är du utåtriktad, ordningsam, prestigelös, och det är naturligt för dig att se möjligheter. Du tar Dig an och löser de uppgifter och de problem som kommer i din väg och Du tar stort eget ansvar, är van att arbeta självständigt men har också mycket lätt för att samarbeta. Du känner, liksom vi, stolthet över att få arbeta med Astrid Lindgrens författarskap.

Framtiden i parken

Vi ser framför oss en mycket spännande utveckling av vårt företag och därmed av besöksnäringen i Vimmerby med anknytning till Astrid Lindgren. Vi har en övergripande utvecklingsplan för de kommande 5-7 åren som innehåller en rad spännande projekt.

Arbetstid/varaktighet

Tjänsten är heltid, tillsvidare och tillträde snarast. Tjänsten kommer att påbörjas med en provanställning i 6 månader.

Kollektivavtal/lön

Kollektivavtal enligt Tjänstemannaavtalet. Vi har ingen facklig representant på arbetsplatsen så vid frågor tas direktkontakt med Unionen. Månadslön, där vi enligt kollektivavtal tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 130317. Vi tar endast emot ansökningar insända genom vårt ansökningsverktyg på vår hemsida, www.alv.se (ej via vanlig post eller e-post). Skicka med CV, personligt brev och gärna ett foto på Dig själv, alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under rekryteringsprocessen.

I rekryteringsarbetet för den här tjänsten har vi i Astrid Lindgrens Värld tagit ställning till externa rekryterings- och markandsföringskanaler. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om du har några frågor så får du gärna höra av dig till nedanstående personer:

VD-sekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Ej specificerat
,
Ej specificerat
,
Ej specificerat

Arbetsplats

Arbetsplats:
Astrid Lindgrens Värld
Hemsida:
www.alv.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.alv.se/om-oss/lediga-tjanster/vara-lediga-tjanster?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D82%26pp%3D7


Senaste inkomna jobb