Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Styrelseadministratör

Om tjänsten

JAK Medlemsbank söker en styrelseadministratör på deltid med uppgift att ta fram underlag och fungera som administrativt stöd för bankens styrelse.

Arbetsuppgifter
Skriva rapporter och underlag inom ekonomi, bank- och medlems¬verksamhet till styrelsen. Du förbereder seminarier, möten och utbildningar och har det praktiska ansvaret för styrelsens arrangemang. Ser över och utvecklar strategi- och måldokument. Bistår i utredningar, skriver protokoll på styrelsemöten och är ett administrativt stöd till bankens styrelse. Samt har ett administrativt ansvar för bankens årsstämmor.

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av styrelsearbete och administration. God kännedom om JAK Medlemsbank eller vana vid att verka i idéburen verksamhet är meriterande. Du har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som kan anses som likvärdig.

Du som söker är ansvarstagande, ordningsam och trivs med att arbeta självständigt. Förmågan att förstå och se konsekvenser av regelverk, både interna och externa. Du uttrycker dig tydligt i såväl tal som i skrift i det svenska språket. Förmågan och intresset för att hitta lösningar, se sammanhang och överblicka processer. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder
Ett arbete på en rättvis bank och en deltidstjänst som går att kombinera med annat arbete eller studier då vi kan vara flexibla med förläggningen av din arbetstid. Med tjänsten tillkommer även trevliga kollegor och en arbetsplats i ett av Skövdes finaste hus.

Övrig information
Tillsvidaretjänst på 50 %. Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal mellan BAO och Finansförbundet. Helgarbete förekommer då styrelsemötena är på helger. Arbetsort är Skövde.

För närmare upplysningar
För frågor gällande tjänsten och anställningsvillkor kontakta Personalansvarig Emma Lustig, tfn 0500-46 45 10 eller maila din fråga till personal@jak.se. Facklig kontaktperson är Carina Danling, 0500-46 45 11.

Ansökan
Välkommen att maila din ansökan till personal@jak.se. Ansökningshandlingarna ska vara JAK tillhanda senast 2015-12-13. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Organisationssekreterare, intresseorganisationVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Helgarbete förekommer då styrelsemötena är på helger.
Lön:
Lön enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
JAK Medlemsbank
Hemsida:
http://www.jak.se

Ansökan

Referens:
Styrelseadministratör
E-postadress:
personal@jak.se
Sista ansökningsdag:
2015-12-13


Senaste inkomna jobb