Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Förenings- och folkhälsostrateg

Om tjänsten

Om tjänsten/arbetsplatsen

Nu söker Munkfors kommun en förenings- och folkhälsostrateg till verksamheten service. Ditt arbete som förenings- och folkhälsostrateg innebär att du tillsammans med olika aktörer arbetar för främja kommunens föreningsliv och därigenom bidra till en meningsfull fritid, förebygga sjukdom och främja hälsa hos befolkningen. Du är en tillgänglig och engagerad resurs för våra föreningar vad gäller frågor som exempelvis rör bidragsansökningar, projekt och event. Du arbetar nära föreningarna för att bli ett naturligt bollplank i frågor som rör deras fortsatta utveckling.

Rollen innefattar många kontaktytor där du blir en viktig länk i samarbetet mellan föreningsliv, kommun, näringsliv och övriga instanser. Du är också samordnare för Fritidsbanken i Munkfors där du också har din placering. Du arbetar tillsammans med folkhälsorådet utarbetar och driver arbetet med en folkhälsostrategi framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med idéer och visioner som gillar att arbeta strategiskt men som inte räds hand-on-uppgifter. Du är en skicklig nätverkare som genom förtroende bygger goda relationer. Genom ett engagerat, ihärdigt och målmedvetet arbetssätt skapar du trygghet och lugn i din omgivning. Du har lätt för att kommunicera där du med ett pedagogiskt uttryck skapar delaktighet och förståelse i alla led. Vidare har du ett genuint intresse för föreningslivet.

Du som söker har en avslutad gymnasial utbildning. Har du akademisk utbildning som är relevant för tjänsten är det meriterande. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och om du har andra språkkunskaper bedöms det som meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har kunskap, erfarenhet och förståelse för föreningsliv. Vidare tror vi att du har erfarenhet av arbete i projektform.

Anställning/varaktighet

Tillträde snarast, tillsvidare, heltid.

Lön

Enligt överenskommelse

FolkhälsoutvecklareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Munkfors kommun.
Hemsida:
www.munkfors.se

Ansökan

Referens:
Strateg
E-postadress:
kommun@munkfors.se
Sista ansökningsdag:
2019-04-01


Senaste inkomna jobb