Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bygglovskoordinator

Om tjänsten

Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad!Vi på miljö- och byggnadsförvaltningen lägger stort fokus på service och bemötande samt på att uttrycka oss på ett sätt som är lätt att förstå. Förvaltningen är indelad i tre avdelningar: byggavdelningen, miljöavdelning samt kart- och GIS-avdelningen. På byggavdelningen arbetar i dag elva personer. Byggavdelningen arbetar i team, och vi behöver nu förstärka vår avdelning med ytterligare en koordinator.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att

• registrera och expediera handlingar
• lämna ut allmänna handlingar till allmänheten
• svara i telefon och på e-post
• arkivera och handlägga enklare ärenden.

Vi arbetar i ärendehanteringssystemet ByggR .


KVALIFIKATIONER
Du ska

• ha gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
• ha några års arbetslivserfarenhet inom administration
• ha goda it-kunskaper
• kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift.

Vi värdesätter särskilt tidigare erfarenhet av administrativt arbete och service, datorvana samt erfarenhet av förvaltnings- och kommunallagen. Då arbetsuppgifterna är mångsidiga och tempot tidvis högt är det viktigt att du är självgående och strukturerad.
Vi vill att du ska ha ett intresse för samhällsbyggnad. Du ska även kunna bemöta invånarna i Enköpings kommun på ett trevligt sätt. Det är också viktigt att du är noggrann, har god initiativförmåga och vill ta ansvar.

Du ska kunna arbeta självständigt, men det är lika viktigt att du kan arbeta i grupp. Vi kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100 procent
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse., upphör: 2013-12-31

Arbetsplats

Arbetsplats:
Enköpings kommun Miljö & Stadsbyggnad

Ansökan

Referens:
A319860
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9d7a57fb-a864-4ebc-b6fb-d1afdbcf5601&TK=9b9c60e3-e700-4cea-9508-ad54dc4523d4
Sista ansökningsdag:
2013-03-24
Övrigt:
Enköpings kommun samarbetar med rekryteringsverktyget Offentliga jobb. Är du intresserad av att söka tjänsten? Då ber vi dig att söka via "Sök jobbet här"- funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb