Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Dagvattenutredare till tekniska kontoret

Om tjänsten

Nu söker vi förstärkning till vår tillskottsvatten-avdelning!
Tekniska kontoret är en attraktiv arbetsplats som präglas av utveck­lings­vilja och handlingskraft. Vi driver kommunens miljö-, klimat-, naturvårds- och folkhälsoarbete samt ansvarar och planerar för en god och hållbar boendemiljö för Tyresös 46 000 invånare. Det innebär bland annat renhållning, vatten och avlopp, trafik, gata och park.


VA-verksamheten ansvarar för förnyelse samt för drift och underhåll av kommunaltekniska anlägg­ningar inom områdena vatten och avlopp. Verksamheten deltar aktivt i kommunens samhälls­pla­nering och ansvarar för genomförandet av nödvändiga investeringar. Kommunen står också inför ett stort och långvarigt omvandlingsskede i att förbereda för permanent bebyggelse i kommunens östra delar.
Som anställd inom VA-verksamheten får du en löpande insikt i vårt yrkesområde och insyn i hur en kommun gradvis utvecklas. Verksamhetsområdet för VA omfattar drygt 15 mil ledningar för VA och 10 mil för dagvatten.

Om tjänsten
I rollen som dagvattenutredare får du ett omväxlande och stimulerande jobb. Arbetet innehåller mycket problemlösning och samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav både på en god förmåga att samarbeta och kommunicera. Som dagvattenutredare arbetar du i fält och på kontoret med utredning av kommunalt dagvatten och felkopplingar av fastigheter.

Exempel på arbetsuppgifter är samordning, utredning, medborgarkontakter, spårning av inläckage på spillvattenledningar samt att vid behov bistå med driftarbete av befintligt VA-nät. Arbetet med tillskottsvatten står inför utmanande och spännande projekt, till exempel att utveckla dagvattenhanteringen samt att utöka fastighetsägarens kunskap om deras dagvattenanläggning och hantering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom anläggning eller VA-teknik eller några års erfarenhet av liknande uppgifter i kommunal eller privat tjänst. Du innehar minst  B-körkort. Du har god datorvana då du kommer sköta rapportering. Du har vana av att arbeta i grupp och att möta medborgare eller de kunder som vi arbetar för.

Du är en problemlösare och är van att ha många bollar i luften. Du är engagerad och tar initiativ och ansvar i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och en positiv inställning.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade och positiva kollegor, där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta ansvar. Du kommer att vara en del av ett glatt, engagerat och utvecklingsinriktat team som ser till att Tyresö har ett väl fungerande VA-nät. Vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål och för att trivas hos oss är du en person som är positiv och lösningsorienterad, får saker att hända samt har förmåga att arbeta strukturerat. Du kommer att få kompletterande VA-utbildning löpande och vid behov. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid och som anställd erbjuds du friskvårdsbidrag. Tillsvidareanställda har även möjlighet att byta semesterdagsersättning mot semesterdagar. Vi arbetar aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. 

På kommunens webbplats kan du se en film om hur Tyresö kommun arbetar med tillskottsvatten. Där har du även möjlighet att se dina eventuellt blivande kollegor.

Välkommen med din ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Har du frågor om tjänsten, får du gärna kontakta:
Lars Lindqvist, telefon: 08-578 293 13
Hampus Sjöberg, telefon: 08-578 270 68

Fackliga representanter når du via växeln 08-578 291 00.

Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all form hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tyresö kommun
Hemsida:
http://www.tyreso.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.tyreso.se/jobba-hos-oss/tyreso-kommun-som-arbetsplats/lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=2736
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb