Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Erfaren handläggare med erfarenhet inom hyres- och avtalsfrågor!

Om tjänsten

Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning en erfaren handläggare med erfarenhet inom hyres- och avtalsfrågor. Vår kund är en statlig myndighet med placering i Norrköping.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter består bland annat av att ingå hyresförhandlingar, hyresgästanpassningar, avtalsuppföljningar samt att genomföra hyresmarknadsundersökningar på de orter där kunden bedriver verksamhet. Arbete kan innebära en del resor inom Sverige, ibland med övernattning.

Tjänsten är på heltid från och arbetstiderna är vardagar mellan 08-16.30.


Din profil

Som person är du självständig och strukturerad. Du är stresstålig och har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och tycker om att resa i arbetet.

• Du ska ha högskoleutbildning eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt inom områden som berör hyres- och avtalsfrågor.
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknade arbete.
• Goda kunskaper i hyreslagstiftning samt erfarenhet av lokalförsörjningsfrågor, upprättande av hyresavtal och förhandlingar.
• Goda kunskaper om lagar och förordningar inom området, bra analytisk förmåga samt god datavana.
• B-körkort är ett krav

Skicka i din ansökan redan idag, urvalet kommer att ske löpande!

Om oss

Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på
www.cvguidelines.com/

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Studentwork Sharper AB
Hemsida:
http://www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
1476
Webbplats:
http://studentwork.se/landning/?jaid=1476
Sista ansökningsdag:
2014-12-07
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb