Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Färdtjänsthandläggare

Om tjänsten

Färdtjänsthandläggningen organiseras under enheten Avgifter och färdtjänst som tillhör avdelningen Ekonomi- och kvalitetsutveckling (EKU). En samlad arbetsgrupp som består av fem medarbetare och där fokus ges för en ökad överblick och ett helhetsgrepp men också en specialisering och samsyn inom området.

ARBETSUPPGIFTER
Som färdtjänsthandläggare utreder och fattar du beslut om enskilda personers rätt till kommunal färdtjänst och riksfärdtjänst utifrån gällande lagstiftning, praxis och regelverk. Tillsammans med arbetsgruppen ska du arbeta för utveckla och förenkla verksamheten, effektivisera administrationen och verka för en rättsäker handläggning av inkomna ansökningar.

KVALIFIKATIONER
Du har lämplig examen från högskola eller universitetsnivå utifrån uppdraget. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att handlägga ärenden inom färdtjänst samt från att arbeta i Officepaketet och andra förekommande IT-system.

Du har lätt för att samarbeta med andra människor, har bra beslutsförmåga och är kreativ och lösningsfokuserad.

ÖVRIGT
På socialkontoret är människan i centrum. Vi får dagligen dela glädje och sorg med äldre, personer med funktionsnedsättning, personer med missbruksproblem, barn, ungdomar och deras familjer. Cirka 3 700 anställda inom äldreomsorgen, stöd och service samt individ- och familjeomsorgen ger omvårdnad och trygghet till dem som behöver stöd, råd och hjälp. Med empati, kunskap och engagemang bidrar vi till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Vi är samhällsbyggare och våra ledord är professionalitet, engagemang och framsynthet.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Allmän visstidsanställning -- 31 december 2019. Tillträde snarast efter överenskommelse.
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skellefteå kommun, avdelningen för vård och omsorg

Ansökan

Referens:
A850737/2019
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=baff1dad-b282-428e-925e-4883b8c5fbab&publishCode=AMS&TK=305128ed-6b8d-4d08-b77c-beb8677d3678
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb