Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare, fiskeristöd

Om tjänsten

Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs, samordnar länets intressen och för fram invånarnas behov för en bra utveckling när det gäller t.ex. arbete, service och miljö. Vi är en kunskapsorganisation med totalt ca 200 anställda. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort.

Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Enheten för landsbygd och tillväxt arbetar med hållbar utveckling inom de areella näringarna, lantbruk och fiske, samt regional tillväxt.


ARBETSUPPGIFTER
Handläggning av ansökningar om stöd och ansökningar om utbetalning inom Europeiska fiskerifonden. Handläggningen kommer att omfatta både projektstöd och företagsstöd. Bedömningar ska göras mot regelverk och riktlinjer. I arbetet ingår att många kontakter med olika sökanden via telefon och skriftligt. Stödhandläggningen sker till stor del i ett datoriserat handläggningssystem.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha relevant akademisk utbildning eller flera års yrkeserfarenhet inom området.

Då tjänsten innebär många kontakter både inom Länsstyrelsen och utanför krävs god samarbetsförmåga. Som person är du serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar. Eftersom regelverket för stöden är komplicerade ska du vara strukturerad och mycket kvalitetsmedveten. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Erfarenheter inom EU-stödshandläggning och fiskeristöd är meriterande. Vi förutsätter att du har vana att arbeta i handläggningssystem, framför allt LB-systemet och Platina. Arbete med liknande frågor samt kunskaper om förvaltningsrätt är meriterande.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 50 % dagtid
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2013-04-01 Vi tillämpar individuell lönesättning., upphör: 2013-12-31
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Länsstyrelsen Gävleborg, Enheten för landsbygd och tillväxt

Ansökan

Referens:
112-1878-13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1b597043-900a-4d48-a56b-04146fce02ef&TK=216117b1-4bc9-4313-87f8-3c0f0e3e2d8f
Sista ansökningsdag:
2013-03-27
Övrigt:
Länsstyrelsen har gjort sitt medieval. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknade.


Senaste inkomna jobb