Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare för uppdrag inom kommersiell och offentlig service

Om tjänstenTillväxtverket underlättar förnyelse i företag och regioner, och gör det enklare för företag. Vårt arbete bidrar till hållbar tillväxt. Tillväxtverket är en nationell myndighet med kontor på nio orter. Våra viktigaste redskap är kunskap, samverkan och finansiering.

Enheten Regional tillväxt gör det lättare för regioner att utveckla och effektivisera sitt tillväxtarbete. Detta uppnår vi genom att ta fram och förmedla kunskap, medfinansiera projekt samt genom att skapa mötesplatser för utbyte av erfarenheter. Vi samverkar med utvecklingsaktörer på lokal, regional och nationell nivå. Vårt arbete är en av flera insatser som Tillväxtverket gör för att bidra till att regioner kan skapa miljöer som är attraktiva för näringslivet. Miljöer där konkurrenskraftiga företag kan verka och utvecklas. Enheten har 24 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som ansvarar för Tillväxtverkets uppdrag om kommersiell och offentlig service i gles- och landsbygder. Uppdraget har stark koppling till näringslivsutveckling och att skapa attraktiva miljöer för företag och medborgare. Du kommer i huvudsak arbeta med ett uppdrag kring regionala serviceprogram där Tillväxtverket har en roll som nationell samordnare av länens/regionernas arbete. I arbetet ingår mycket dialog med länsstyrelser och regioner, att ta fram metod- och kunskapsstöd samt att följa upp de satsningar som görs regionalt. Det innebär ett utåtriktat arbete med fokus på kunskaps- och erfarenhetsspridning där egen erfarenhet av aktuella arbetsuppgifter spelar en stor roll. Du kommer att arbeta med kunskaps- och erfarenhetsspridning samt vara bollplank och strategisk samtalspartner med de som arbetar med dessa frågor regionalt. Vidare kommer du medverka till att resultat sprids till relevanta aktörer.
I övrigt är du en viktig resurs i andra förekommande uppgifter inom arbetsgruppen och på enheten. Innehållet i dessa arbetsuppgifter avgörs av din bakgrund och profil.

Resor inom Sverige ingår i arbetet.

Vår kravprofil - Din kompetens

Vi söker dig som uppfyller följande skall-krav:• Akademisk examen från högskola eller universitet inom det samhällsvetenskapliga området, eller motsvarande område som Tillväxtverket bedömer som relevant.

Följande kunskaper/ erfarenheter är meriterande:


• Erfarenhet av tillväxtarbete på regional nivå och kunskap om den regionala tillväxtpolitiken i stort

• Insikt i/kunskap om landsbygdens utmaningar

• Projektledarutbildning

• Erfarenhet av att driva lärprocesser

Som person är du initiativrik, drivande samt mål- och resultatinriktad. Du är kommunikativ och har god förmåga att uttrycka dig muntigt och skriftligt på svenska. Du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, både internt och externt. Du har förmåga att skapa långvariga goda relationer på lokal, regional och nationell nivå.

Vårt interna förhållningssätt guidar oss i vårt beteende och agerande, vilket innebär ett dagligt fokus på kundnytta, öppenhet, tydlighet och laganda.
Mer information och kontakt

Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillväxtverket tillämpar sex månaders provanställning. Arbetsplatsen är belägen i moderna lokaler i Östersund. Sista ansökningsdag är den 25 mars 2013.

Här kan du läsa mer om vilka anställningsvillkor och förmåner vi erbjuder: www.tillvaxtverket.se/anstallningsvillkor

För mer information om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta enhetschef Lars Wikström, tfn 08-681 65 58. Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av personalhandläggare Mari Hammarbäck, tfn 08-681 91 64.

Tillväxtverket vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Fackliga företrädare är Jon Karlberg, Saco, tfn 08-681 91 06 och Bosse Olsson, ST, tfn 08-681 95 02.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tillväxtverket
Hemsida:
http://www.tillvaxtverket.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.tillvaxtverket.se/ovrigt/omtillvaxtverket/jobbahososs/ledigajobbjustnu.4.2951bcb412700b68b8680009999.html?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D217%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb