Handläggare inom fondförvaltning sökes till samhällsviktig myndighet

Om tjänsten

Vi på Perido är på jakt efter tre stycken fondhandläggare till en av våra kunder, en statlig myndighet vars syfte är att arbeta för att alla ska få goda förutsättningar till livslång välfärd. Tjänsten är placerad i Stockholm.

I rollen som fondhandläggare kommer du att vara del av den enhet som ansvarar för förvaltning av bolagets fondtorg och hantera olika ärenden, kontrollera och följa upp fondbolag samt avtalsförvaltning. Detta innefattar även att du kommer att arbeta med sammanläggning av olika fonder, namnbyten, ändring av placeringsinriktning samt utlämning av handlingar. I rollen ingår det en hel del texthantering, så har du en vana av att läsa komplexa texter, både på svenska och engelska, kommer du att få stor användning av detta.

Vi tror att du som söker är en självgående person med en förmåga att driva ärenden framåt och ta egna initiativ i arbetsflödet. Du är duktig på att identifiera lösningar och hantera problem samt har en god analytisk förmåga. Noggrannhet är något som du aldrig tummar på! Då arbetet innehåller mycket kontakt med både kollegor och kunder är det viktigt att du arbetar bra i team och förstår vikten av ett bra kundmöte. Du gör alltid ditt yttersta för att göra kunden så nöjd som möjligt. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete inom näringslivsområdet eller offentlig förvaltning. För rätt person finns det möjlighet till en tillsvidaretjänst med goda utvecklingsmöjligheter!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
• Akademisk utbildning inom juridik, ekonomi eller liknande
• Minst två års erfarenhet av handläggande arbetsuppgifter inom offentlig förvaltning
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande
• Goda kunskaper om fonder
• Har tidigare tolkat juridisk text

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till 2019-06-30 med chans till tillsvidaretjänst. Tillträde enligt överenskommelse efter genomförd säkerhetsprövning.

Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Har du arbetat som handläggare eller är van vid att driva ärenden inom en offentlig förvaltning? Har du ett intresse för aktier och fonder? Är du dessutom en kundorienterad, analytisk och självgående person som vill vara del av ett härligt team på en betydande myndighet? I så fall söker vi dig!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30632 i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30632
Webbplats:
https://perido.se/jobb/handlaggare-inom-fondforvaltning-sokes-till-samhallsviktig-myndighet-2/
Sista ansökningsdag:
2019-01-04


Senaste inkomna jobb