Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare sökes till FoUU-gruppen på Landstingets ledningsstab

Om tjänstenVi söker dig som är intresserad av ett arbete som FoU-handläggare vid FoUU-gruppen, Ledningsstaben Landstinget i Östergötland. Landstingsstyrelsens ledningsstab arbetar med övergripande och långsiktiga lednings- och utvecklingsfrågor inom hela Landstinget i Östergötland. FoUU-gruppen är en av åtta enheter vid Ledningsstaben. FoUU-gruppen har två övergripande uppgifter. Den ena är att samordna, stödja och följa upp landstingets engagemang i forsknings- och utvecklingsfrågor. Den andra uppgiften är att administrera och utveckla hanteringen av forskningsansökningar och forskningsmedel. FoUU-gruppen samarbetar även med Hälsouniversitetet i vissa frågor.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en handläggare för forsknings- och utvecklingsadministration med självständigt ansvar för att ge kvalificerat administrativt stöd och service gentemot verksamheter inom Landstinget i Östergötland samt Hälsouniversitetet.  I arbetsuppgifterna ingår administrering av olika typer av projektmedel, viss ekonomisk uppföljning, statistik och redigering av hemsida i Epi-server. Du ingår även som sekreterare i Forskningsrådet med ansvar för agenda och minnesanteckningar. Tjänsten innebär även att representera landstinget i olika samverkansgrupper.  En stor del av arbetet utgörs av rådgivning och stöd till sökande. I arbetet ingår även att bidra till verksamhetens utveckling samt förbättringsarbete gällande egna områden.

Utbildning och erfarenhet
Du har stor vana av arbete med webbaserade system, ekonomihantering och har dokumenterad erfarenhet av styrelsearbete. Tjänsten kräver att du har goda IT-kunskaper, goda kunskaper i Officepaketer och vi ser gärna att du känner till och arbetat i system som Agresso, Heroma och Epi-server. Förutom mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift behärskar du även engelska. Du har lägst gymnasieexamen och gärna utbildning som vårdadministratör eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av forskningsadministration inom högskola eller landsting är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att sammanställa statistik.

Personliga egenskaper
Denna roll ställer krav på hög servicenivå, självständigt arbete, initiativtagande med god samarbetsförmåga.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Petra Dannapfel, 072-717 43 70, petra.dannapfel@lio.se

Fackliga företrädare;
Vision, Lotta Dahl, 010-103 23 96.
Saco, Albert de Haan, 010-103 70 48.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 5 april 2013. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.lio.se/Arbetsplats-landstinget/Lediga-jobb1/?cookietest=1&RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2691%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb