Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

HR verksamhetspartner

Om tjänsten
Referens: 012744-2013

Försäkringskassans vision är ett samhälle där alla känner trygghet om livet tar en ny vändning.

Försäkringskassan ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen i Sverige som ger ekonomiskt skydd för familjer och barn, för personer med funktionsnedsättning samt vid sjukdom och arbetsskada. Vi är cirka 13 000 medarbetare på kontor i hela landet.

Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé - alltid med engagemang för kundens situation och god kunskap om socialförsäkringen. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig och alltid göra ditt bästa. Du är en god kollega som samarbetar med andra.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som spelar en viktig roll i människors liv.

Läs mer om vision och verksamhetsidé och om Försäkringskassan som arbetsgivare www.forsakringskassan.se/omfk och www.forsakringskassan.se/jobbahososs

HR verksamhetspartner med placering i Göteborg

Arbetsuppgifter och ansvar

Som HR verksamhetspartner har du en viktig och spännande roll i att utveckla och driva HR-arbetet. Allt från att analysera och identifiera insatser för kompetensförsörjning till att initiera och leda åtgärder och aktiviteter i syfte att skapa värde för verksamheten. Som HR verksamhetspartner med placering i Göteborg ansvarar du i huvudsak för HR-stöd inom Försäkringskassans kundmötesorganisationer.

Att stödja chefer och ledningsgrupper i operativa och strategiska HR-frågor är ett centralt uppdrag. I ditt uppdrag kan det även vara aktuellt med lednings- och grupputvecklingsinsatser under din ledning. Du medverkar även aktivt i arbetet att integrera Försäkringskassans gemensamma HR-strategier och processer i verksamheten. Vi förväntar oss att du tar en aktiv del i det förändringsarbete som pågår inom myndigheten. Som ett stöd i ditt arbete finns bl.a. Verksamhetsstöd HR - Försäkringskassans gemensamma HR-funktion där du har tillgång till specialiststöd inom till exempel rekrytering, arbetsmiljö och arbetsgivarfrågor.

Resor i tjänsten är ofta förekommande, framförallt inom Väst- och Mellansverige.

Kvalifikationer

Relevant högskoleutbildning eller kompetens som bedöms likvärdig. Du har mångårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete och du har kunskap och erfarenhet av ledningsgrupps- och grupputvecklingsarbete, liksom ledarutveckling.

Du är drivande och prestigelös med hög integritet. Du är proaktiv och lösningsfokuserad, samt trivs i en roll där du får möjlighet att arbeta självständigt och driva HR-frågorna i organisationen framåt, samtidigt som du finner en styrka i att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta konsultativt och har en förmåga att omsätta kunskaper i konkreta strategier och aktiviteter.

Du är kommunikativ, lyhörd och trygg i din HR-roll samt inger förtroende. Vidare har du mycket god förståelse för betydelsen av ett enhetligt arbetssätt inom HR.

Övrigt

Anställningen är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Försäkringskassan utför viss ekonomisk personkontroll innan beslut om anställning fattas. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Anette Spångberg, tfn 010-116 13 14. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du HR-specialist Sofia Gustafsson tfn 010-16 15 88. Fackliga representanter är för ST Elisabeth Gundén tfn 010-116 41 79, SACO Marie Niljung tfn 010-112 60 23 och SEKO Ebrima Dibba tfn 010-116 91 01.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan med meritförteckning märkt med diarienummer 012744-2013  senast den 24/3 2013. Du behöver inte bifoga betygskopior och liknande till din ansökan, dessa tas med till en eventuell intervju. Skicka ansökan genom att klicka här nedan.


Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Försäkringskassan
Hemsida:
http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss

Ansökan

Webbplats:
http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?RMURL=VacDetail%2Easp%3FCommAdSeqNo%3D4706%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb