Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Infrastrukturansvarig

Om tjänsten

Är du nyfiken på att lära dig mer om och arbeta med regional tillväxt och hållbar utveckling? Vi söker en Infrastrukturansvarig som vill ta chansen och på riktigt bidra till framtidens samhälle! Har du relevant utbildning och rätt driv vill vi gärna att du söker.

Du kommer tillhöra näringslivsenheten i Lindesberg som är en liten enhet med stor specialistkompetens. Det kan även bli aktuellt med uppdrag till andra kommuner i norra länsdelen.

ARBETSUPPGIFTER
I denna tjänst kommer du ha en viktig roll vad gäller det löpande arbetet med infrastrukturfrågor. Du kommer arbeta med omvärldsbevakning, strategiska frågeställningar och påverkansarbete på nationell, regional och lokal nivå och påverkansarbete för viktiga infrastruktursatsningar. I uppdraget arbetar du nära näringslivschef, trafikingenjören, kvalitetsledare för processen Gata/trafik på Samhällsbyggnad bergslagen.

Du kommer representera kommunen i olika samverkansforum vilket innebär kontakt med såväl regionen som statliga instanser. Du ansvarar för olika förstudier och söker medel inom prioriterade infrastrukturområden. I rollen ingår också att svara för strategisk rådgivning, både till tjänstemän och politiker.

För dig som inte har arbetat med dessa frågor innan eller inom kommunen kommer du självklart få introduktion och löpande stöd för att komma in i rollen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill jobba med strategiska utvecklingsfrågor, olika projekt och som har ett stort intresse av att bidra till regional tillväxt och hållbar utveckling i norra länsdelen.

För att lyckas med uppdraget tror vi att du har relevant högskoleutbildning inom infrastruktur och/eller samhällsplaneringsområdet eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av regional utveckling, samhälls- och infrastrukturplanering samt att driva utvecklingsfrågor. Ett brett kontaktnät inom såväl myndigheter som privat sektor kommer hjälpa dig i din roll men är inget krav. Vi ser även att du kan vara nyexad och på väg ut i yrkeslivet med rätt driv och en vilja att lära dig mer om detta område.

Som person är du självgående, resultatinriktad och utmanas av att driva utvecklingsarbete. För att trivas i rollen behöver du ha en god planeringsförmåga och en fallenhet för att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Du är kommunikativ och relationsskapande, med pedagogisk förmåga att sammanväga olika aspekter och uttrycka det väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemannings-/rekryteringsföretag.

Lindesberg kännetecknas av en positiv och stark framtidstro. Vi investerar för framtiden och vill växa. Vi söker engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla Lindesberg. Samverkan är ett honnörsord och vi vill stärka det i varje del av vår organisation. Idag arbetar ca 1 800 medarbetare med olika uppdrag för att ge invånarna god service med hög kvalitet. Välkommen att utvecklas vidare med oss!

Vill du veta mer om platsen Lindesberg? Gå in på www.flyttatilllindesberg.se

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut tas. Tillträde enligt överenskommelse. .
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lindesbergs kommun, Näringslivsenheten

Ansökan

Referens:
KS:A 2018/11
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2305e138-b67e-4a6e-98d0-dcfaec46c2c7&publishCode=AMS&TK=77602589-db32-4071-9764-f0cccda293b5
Sista ansökningsdag:
2019-03-05


Senaste inkomna jobb