Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Konferenssamordnare

Om tjänsten

Folkhälsomyndigheten är en nationell kunskapsmyndighet som arbetar för bättre folkhälsa. Det gör myndigheten genom att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot hälsohot. Vår vision är en folkhälsa som stärker samhällets utveckling.

Vi erbjuder attraktiva villkor och spännande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Myndigheten har omkring 490 anställda och bedriver verksamhet i Solna och Östersund.

Konferenssamordnare
Enheten för tobaksprevention är en enheter under avdelningen för kunskapsstöd. Vi ansvarar för myndighetens tillsyn enligt tobakslagstiftningen, samt normering som syftar till att nå de tobakspolitiska målen. Enhetens arbete genomförs i nära samarbete med andra delar av myndigheten liksom i samverkan med andra myndigheter och den civila sektorn.

Dina arbetsuppgifter
Folkhälsomyndigheten ska under försommaren 2018 anordna en nationell tobakskonferens som planeras att pågå under två dagar i Stockholm. För detta behöver vi rekrytera en projektledare med tillträde snarast.

Vi behöver någon som kan axla projektledarrollen och samordna arbetet från myndighetens sida i samtliga delar. Till din hjälp kommer du att ha en arbetsgrupp med olika delansvar. 

I ditt arbete ingår att sätta samman en effektiv projektorganisation, leda, samordna och hålla ihop arbetet med administration och logistik. Vara spindeln i nätet och utarbeta underlag och förbereda styrgruppens och arrangörs- och programgruppens möten, utarbeta programinnehåll och ha kontakter med föreläsare, andra delaktiga myndigheter, ansvara för budget och uppföljning m.m. 

I din roll ingår även att tillsammans med vår ramavtalade reklambyrå och visst stöd från myndighetens kommunikationsavdelning, ansvara för att beställa och ta fram logotyp och grafisk profil och en webbplats för konferensen samt allt tänkbart informations- och marknadsföringsmaterial. Konferensen kommer att ha interaktiva inslag så att planera för det ingår också. 

Din kompetens
Krav för anställning
Vi söker dig som har:


• Universitetsutbildning eller motsvarande inom relevant område.
• Erfarenhet av projektledning och samordning av större konferenser/kongresser/event i samtliga delar, från planering till genomförande och uppföljning.
• Erfarenhet av och kunskap om interaktiva möten och konferenser.
• Erfarenhet av att beställa och hantera informations- och marknadsföringsmaterial, inklusive rörliga medier och sociala medier.
• Lätt för att formulera dig muntligt och skriftligt samt strukturera och paketera information.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift.
• Goda datakunskaper i program som Word och Excel.

Meriterande
Erfarenhet av att projektleda internationella möten och konferenser.


Personliga förmågor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är självständig och strukturerad och kan arbeta mot uppsatta deadlines och budget. Du är flexibel, trivs i en rörlig organisationsstruktur och kan hantera att prioriteringar ändras längs arbetets gång. Du har en förmåga att bygga och utveckla relationer och gillar att arbeta i team.

Om anställningen
Du kommer att anställas som utredare på myndigheten med placering i Östersund eller Solna. Anställningen är tidsbegränsad, allmän visstidsanställning, t.o.m. 2018-06-30. Arbetet innebär resor mellan orterna. Tillträde enligt överenskommelse.

Övriga upplysningar
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Josefin P Jonsson, telefon 010-205 20 33.

Fackliga företrädare
Saco Ulrika Owen telefon 010-205 28 83.
ST Anita Ekner, telefon 010-205 24 50.

Vi undanber oss erbjudanden om hjälp med annonsering och rekrytering.

Ansökan
Ansök senast 2017-11-27 via myndighetens hemsida.
Arbetsgivarens diarienummer:03619-2017-2.1.1

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Folkhälsomyndigheten
Hemsida:
http://www.folkhalsomyndigheten.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/om-folkhalsomyndigheten/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=392
Sista ansökningsdag:
2017-11-27


Senaste inkomna jobb