Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalificerad handläggare

Om tjänsten

Länsstyrelsen ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs och samordnar länets intressen för en hållbar utveckling i länet. Vi är en kunskapsorganisation, totalt ca 200 anställda, och en myndighet med viktiga uppgifter inom förvaltning och tillsyn. Majoriteten av de anställda har Gävle som placeringsort.

Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund. Den ska genomsyra allt vi gör på alla nivåer och vara ett stöd i vårt dagliga arbete.

Länsstyrelsen strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Arbetsuppgifter

Som kvalificerad handläggare på staben arbetar du med strategiskt viktiga frågor för Länsstyrelsen. Du leder och driver arbetet med projekt som syftar till att utveckla och främja länet. Du gör utredningsuppdrag, tar fram underlag och biträder länsledningen samt gör andra förekommande uppgifter till stöd för länsledningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning, breda kunskaper om samhälle, myndigheter, media och om länets näringsliv och organisationer. Du är skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga. Vi söker dig som är relationsskapande, och har god samarbetsförmåga, har ett gott omdöme, är flexibel och initiativtagande. Vi ser också gärna att du har en god problemlösande analysförmåga och att du har förmågan att tänka strategiskt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas.
Omfattning: 100 %
Tillträde: Enligt överenskommelse
Diarienummer: 112-7243-2015
Senaste ansökningsdag: 2015-12-31   

Ansökan

För att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess görs ansökan via rekryteringssystem Reachmee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Information

Läs mer om Länsstyrelsen på vår hemsida www.lansstyrelsen.se/gavleborg 


Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:

Heltid/

Ej specificerat
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättnin

Arbetsplats

Arbetsplats:
Länsstyrelsen i Gävleborg län
Hemsida:
http://www.lansstyrelsen.se/gavleborg/Sv/om-lansstyrelsen/jobba-hos-oss/Pages/default.aspx

Ansökan

Webbplats:
http://www.lansstyrelsen.se/gavleborg/Sv/om-lansstyrelsen/jobba-hos-oss/Pages/lediga-jobb.aspx?rmpage=job&rmjob=33%26pp%3D8
Sista ansökningsdag:
2015-12-31


Senaste inkomna jobb