Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kvalitetsstrateg Ref nr 15-2013

Om tjänsten

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 22 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.

Under 2012 införde Lommas socialförvaltning en ny organisation för verksamheterna vård och omsorg, individ- och familjeomsorg och LSS-verksamhet. Förvaltningen är nu indelad i en avdelning för beställning och utveckling och en avdelning för kommunalt utförande. En stor del av verksamheterna drivs i privat regi.

Organisationen utmärks av gott ledarskap, satsning på utveckling och kompetens, stor frihet och hög kvalitet.

Vi står nu inför att rekrytera till tre ledande strategiska befattningar för utvecklingen av Socialförvaltningens verksamhetsområden; enhetschef för utveckling och administration, utvecklingsstrateg och kvalitetsstrateg.

Som kvalitetsstrateg tillhör du enheten för utveckling och administration.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig, som tillsammans med andra professioner, ska följa upp och utveckla socialförvaltningens verksamheter; vård och omsorg, individ- och familjeomsorg respektive LSS. Arbetsområdet är i huvudsak fokuserat på kvalitet, kvalitetssäkring och kvalitetsutveckling.

Du kommer att arbeta med prognoser, analyser och metodutveckling avseende framtida behov inom verksamhetsområdena. Genom ditt arbete får du en viktig roll i att utforma framtida service till medborgarna.

Du tar egna initiativ till förbättring av kvaliteten i verksamheterna. Följer utvecklingen framförallt nationellt och i vissa frågor även internationellt, samt initierar förslag till förbättringar.

Du kommer att vara underställd enhetschefen och arbeta nära aktörer både inom och utanför kommunen

Kvalifikationer

Du har av arbetsgivaren bedömd lämplig högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet. Uppgiften kräver analytisk och strategisk förmåga, ett välstrukturerat arbetssätt och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.
Du är självständig och ansvarstagande, du är flexibel och har lätt för att samarbeta samt tycker om att arbeta i komplexa strukturer. Som person är du prestigelös, lyssnande, resultatinriktad och med en helhetssyn.

Vill du ha mer information, kontakta avdelningschef Lennart Eriksson på 040-641 12 32

Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 24 mars 2013 på www.lomma.se

I denna process samarbetar vi med NewPlacement AB.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lomma kommun Socialförvaltningen
Hemsida:
http://www.lomma.se

Ansökan

Webbplats:
https://Lomma.easycruit.com/vacancy/application/938803/36810?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-24


Senaste inkomna jobb