Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

LSS Handläggare till Myndigheten för personer med funktionsnedsättning

Om tjänsten

Välkommen till oss på Social- och omsorgskontoret!

Det är här vi anställer chefer och medarbetare som får och ska använda både hjärta och hjärna varje dag för Södertäljebornas och medarbetarnas bästa.

Är du nytänkande och vill jobba i en smältdegel av personligheter kommer du att trivas hos oss. Här är det kul att gå till jobbet och ge järnet varje dag, då vi får så mycket tillbaka av medborgare, vårdtagare, klienter, kollegor och sist men inte minst av arbetskamraterna.

Det är här vi gör skillnad genom att vara lyhörda mot varandra och respektera varandras olikheter, det gör att vi hela tiden utvecklas både jobbmässigt och personligt.

Har du mod och lust att jobba med oss och fortsätta utveckla Social- och omsorgskontoret, våra medarbetare och verksamheter- kom då till oss och gör skillnad! Är du samtidigt engagerad för dem som är mest utsatta i samhället, som vi framförallt är till för, då hamnar du helt rätt i ditt nästa jobbuppdrag.

Varmt välkommen till Södertälje och Social- och omsorgskontoret!

Kjell Sjundemark
tf SocialdirektörARBETSUPPGIFTER
Som handläggare inom LSS vuxen, handlägger du individärenden, fattar beslut och ansvarar för att följa upp beslutade insatser. Du har en viktig funktion i att hålla god kommunikation med både brukare, gode män samt utförare för din brukares räkning. Som handläggare ingår du i ett team och höga krav ställs på din förmåga att samarbeta och samverka. Att följa lagen och hålla handläggningsrutinerna inom ram är av största värde där du alltid har brukaren i första rum.

KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har goda kunskaper om gällande lagstiftning, datorvana i form av god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt sifferhantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från myndighetsutövning inom äldreomsorg och funktionshindersområdet. Du är stresstålig, flexibel i tanke och handling, har god samarbetsförmåga samtidigt som du är självständig och initiativrik. Du är bra på struktur och planering, kan hålla flera bollar i luften samtidigt och kan hantera krav från omgivningen utan tappa fokus på uppdraget. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse .
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Södertälje kommun, Myndigheten för äldre och personer med funktionsnedsättning

Ansökan

Referens:
A520378
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1cab3b02-b6f9-49df-89d9-2736bbe3fa1a&TK=2c1798ae-ff11-4221-a74d-8a4b3b3701bf
Sista ansökningsdag:
2015-12-02


Senaste inkomna jobb