Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower söker en handläggare

Om tjänsten

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en handläggare!
Arbetet som handläggare innebär omfattande kontakter med människor, både i form av bemötande över receptionsdisk eller enskilda samtal i besöksrum såväl som per telefon eller vid gruppinformationer. Du utreder och beslutar om bistånd enligt gällande lagar. Du genomför muntliga utredningar och kommunicerar uppgifter i ärenden, samt upprättar protokoll. Du ansvarar för att hålla samtal om processer samt att underrätta och verkställa beslut.
Externt informationsarbete är även en del i rollen som innebär samarbete med bland annat socialtjänsten, arbetsförmedlingen, landstinget och polisen. Ditt arbete styrs i huvudsak av givet regelverk och av inkommande ärenden och situationer. Tillsammans med teamledare och kollegor arbetar du aktivt med förbättringsarbete.

Start för uppdraget är omgående och det beräknas pågå i ca 3 månander med chans till förlängning.

Vem är du?
Du har en akademisk utbildning med beteendevetenskaplig-, juridisk-, eller samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning i kombination med flerårig erfarenhet av kvalificerat utrednings- och handläggningsarbete från offentlig verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med professionellt bemötande. Utöver detta är det meriterande om du har utredningsvana samt har erfarenhet av arbete med krav på god service.
Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Officepaketet. Du har även kunskap inom förvaltningsrättsliga ärenden och det är meriterande om du har kunskap om tillämplig lagstiftning. Vidare är kunskap i intervju- och samtalsmetodik meriterande. Du har B-körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som resurskonsult på Manpower erbjuder vi utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi är en arbetsgivare som uppmärksammar, lyssnar på och tar hand om våra anställda.

Manpower vill främja ett hälsosamt arbetsliv och för att du ska må bra ger vi dig friskvårdsbidrag, och du omfattas även av försäkringar och företagshälsovård.


Kontaktperson
Ansökningar hanteras löpande och annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. Kontaktperson är Christoffer Nordmark, tel. 0470-745585, christoffer.nordmark@manpower.se
Ansökningar tas enbart emot via www.manpower.se och inte via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Huvudkontor
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/9A0E8259-DDE0-46AB-B8B3-2B966EC7C025
Sista ansökningsdag:
2015-11-27


Senaste inkomna jobb