Ordningsam handläggare till myndighet i Ronneby

Om tjänsten

Perido söker nu en handläggare till en myndighet som arbetar med naturfrågor. På kontoret sitter du tillsammans med 13 andra handläggare som alla har sina olika ansvarsområden. Tjänsten är placerad i Ronneby.

I rollen som handläggare utgör du en viktig roll då du är personen som har den första kontakten med kunderna. Du kommer vara behjälplig på telefon och mail för att svara på inkommande frågor rörande myndigheten. I din roll kommer du även utföra en del administrativa uppgifter och vi ser därför att du är bekväm i program som MS Office. Det är vidare viktigt att du är noggrann och att du på ett säkert och effektivt sätt kan tillämpa de regelverk som gäller.
Vi tror att du som söker är ansvarstagande och strukturerad. Du har lätt för att kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare är du en social person som vet hur man bemöter folk på ett trevligt och professionellt sätt.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil
• Högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område
• Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Meriterande
• Landsbygdsprogrammet
• Erfarenhet av annan myndighetsutövning

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag 6 månader med chans till förlängning. Start omgående.


Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


En myndighet med naturfokus letar nu efter en ny medarbetare till deras team! Är du en person som är noggrann och har en fallenhet för administrativa uppgifter? Då kan tjänsten som handläggare vara något för dig!

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30634 i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30634
Webbplats:
https://perido.se/jobb/ordningsam-handlaggare-till-myndighet-i-ronneby/
Sista ansökningsdag:
2019-01-05


Senaste inkomna jobb