Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Produktionsansvarig antagningshandläggare - vikariat

Om tjänsten

Karolinska Institutets mål är att förbättra människors hälsa genom utbildning och forskning. Kärnverksamheten stöds administrativt av medarbetare vid Universitetsförvaltningen och institutionerna.

Universitetsförvaltningen stödjer KIs institutioner och ledning, de tre styrelserna och deras underorgan. Universitetsförvaltningen svarar dessutom för administrativt stöd och samordning för flera centrumbildningar och projektorganisationer.Avdelning
Avdelningen för Utbildnings- och forskarutbildningsstöd består av 5 enheter.

På den Studieadministrativa enheten arbetar ca 20 personer med att ge stöd till KI:s institutioner och utbildningar, blivande studenter och doktorander i olika utbildningsadministrativa frågor. Inom enheten finns huvudsakligen fyra verksamheter: antagning, systemförvaltning, forskarutbildningsadministration och examen. 

Arbetsuppgifter
Antagningsgruppen arbetar inom ett brett område, bland annat med att informera om anmälan, behörighetskrav, urval och antagning till KIs utbildningar, internationell rekrytering, lokalt systemansvar för antagningssystemet NyA, utbildnings- och antagningsinformation på webben, behörighetsbedömning och handläggning av ärenden, uppföljningar, utveckling av verksamheten samt stöd till programorganisation och institutioner. Arbetet styrs till stor del av antagningsomgångar och deras respektive tidplaner, och varierar över året vad gäller arbetsbelastning och innehåll.

KI söker nu en antagningshandläggare som förutom att delta i gruppens allmänna arbetsuppgifter, även är produktionsansvarig (PA) för antagningen, främst nationella antagningsomgångar.

Viktiga kompetenser för jobbet är:

- Erfarenhet av att arbeta med antagningssystemet NyA
- Erfarenhet av behörighetsbedömning och kommunikation med sökande
- Ett strukturerat och proaktivt arbetssätt, stresstålighet och god kommunikativ förmåga

Kvalifikationer
Lämplig högskoleutbildning. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Tjänsten kräver en god analytisk och administrativ förmåga, intresse för datasystem, systemstöd och problemlösning, samt förmåga att arbeta både självständigt och i nära samarbete med andra. Du ska vara serviceinriktad, flexibel och ha mycket god samarbetsförmåga.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork.

Tjänsten är initialt ett vikariat med möjlighet till förlängning efter 6 månader.

Välkommen med din ansökan!

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Enligt Riksarkivets föreskrifter arkiveras ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. Detta gäller dock ej bilagor som är tryckta eller på annat sätt publicerade.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: Senast 15 oktober eller enligt överenskommelse
Visstidsanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karolinska Institutet, Utbildnings- och forskarutbildningsstöd

Ansökan

Referens:
2-3051/2015
Webbplats:
https://ki.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:73452/where:1/
Sista ansökningsdag:
2015-09-20


Senaste inkomna jobb